Ce este obligat să facă Edi Iordănescu. Anunţul venit de la UEFA înaintea meciului. Programul tricolorilor, bulversat

Ce este obligat să facă selecționerul Edi Iordănescu. Anunțul a venit de la UEFA cu puțin timp înaintea meciului cu Slovacia. Programul tricolorilor a fost bulversat de această decizie.

Edi Iordănescu pune la punct ultimele detalii înaintea partidei de miercuri, cu Slovacia. Naționala României a fost anunțată că trebuie să să facă antrenamentul oficial pe alt stadion, nu pe cel din Frankfurt din cauza stării gazonului.

Ce va face Edi Iordănescu?

România a fost învinsă de Belgia, scor 0-2, în partida din etapa a doua a grupei E. Chiar și asa, tricolorii sunt în continuare pe prima poziție. Toate echipele din grupa României sunt la egalitate de puncte înainte de ultima rundă. O situație nemaivăzută în istoria Campionatelor Europene.

Pentru elevii lui Iordănescu urmează confruntarea cu Slovacia, ultima din grupă, care este programată miercuri, de la ora 19:00, pe stadionul „Deutsche Bank Park” din Frankfurt.

În urmă cu câteva zile, UEFA a emis un comunicat oficial. Anunța că încearcă să refacă starea gazonului arenei din Frankfurt. Acolo urmează să aibă loc partida dintre România și Slovacia.

UEFA le-a cerut tricolorilor să se antreneze pe alt stadion înaintea meciului. Astfel, antrenamentul oficial nu va avea loc pe arena ”Deutsche Bank Park” din Frankfurt.

”UEFA şi consultanţii săi independenţi au lucrat îndeaproape cu echipa de teren din Frankfurt. În pregătirea turneului pentru a garanta condiţii optime de joc s-a văzut că evaluarea generală a gazonului s-a îmbunătăţit constant în cursul sezonului încheiat.

Este în vigoare un plan detaliat de întreţinere. Pentru a aborda probleme specifice şi să îmbunătăţească în continuare calitatea înaintea viitoarelor partide de la locul de desfăşurare”, se arată într-o declaraţie a organismului de conducere al fotbalului european.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed