Ce concurenţă pentru David Popovici! Sportiva celebră care vine în România. Imagini şi dezvăluiri incendiare despre atracţia Europenelor / Foto

Ce concurenţă pentru David Popovici! S-a aflat cine este sportiva celebră care vine în România. Au apărut imagini şi dezvăluiri incendiare despre atracţia Europenelor, Zsuzsanna Jakabos, sportiva originară din Ungaria.

Zsuzsanna Jakabos (34 de ani), înotătoare din Ungaria, va participa la Campionatele Europene de înot în bazin scurt 2023, ce vor avea loc la Otopeni între 5-10 decembrie.

Ce concurenţă pentru David Popovici!

Jakabos este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din țara sa. Ea este căsătorită, încă din anul 2020, cu Ivan Petrov, antrenorul său.

Zsuzsanna Jakabos are în palmares 22 de medalii la Campionatele Europene de înot, 12 dintre ele în bazinul olimpic. Mai mult, sportiva a luat parte la 5 ediţii ale Jocurilor Olimpice.

La Campionatele Europene de înot în bazin scurt vor participa și românul David Popovici, dublu campion mondial la probele de 100 şi 200 de metri liber, dar și francezul Maxime Grousset, cel care a obținut medalia de bronz în proba de 100 de metri liber la Campionatele Mondiale de înot din anul acesta.

De altfel, Grousset a terminat pe locul 3 proba de 100 de metri liber la Mondialele de la Fukuoka. Asta în vreme ce David Popovici obținuse locul 6 în acea probă. Aurul a fost câștigat de australianul Kyle Chalmers.

Cine va mai participa la Campionatele Europene de înot în bazin scurt

Alți sportivi care vor lua parte la Campionatele Europene de înot în bazin scurt sunt, conform len.eu, campionii olimpici britanici Tom Dean, Duncan Scott şi Matthew Richards. Aceștia au cucerit aurul olimpic la Tokyo în proba de ştafetă 4×200 metri liber, alături de James Guy.

Florent Manaudou, cel care a obținut aurul olimpic la Londra în anul 2012, în proba de 50 de metri liber, va participa și el la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni.

Alte nume al natației care vor veni la Otopeni sunt campioanele europene franceze Yahann Ndoye Brouard şi Analia Pigree. Lor li se alătură Kathleen Dawson, Lauren Cox, Leah Scholsshan, Szebasztián Szabó, Nikolett Pádár, Arno Kamminga, Tes Schouten, Kira Toussant, Louise Hansson, Sophie Hansson, Mykhailo Romanchuk şi Danas Rapšys, toți câștigători de medalii la marile competiții europene sau mondiale.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed