Ce a putut face fata lui Mihai Stoica. Ajutor important pentru Gigi Becali. Imagini fabuloase pe reţelele de socializare / Video

S-a aflat ce a putut face fata lui Mihai Stoica. Ajutor important pentru Gigi Becali. Imagini fabuloase pe reţelele de socializare. Fata de 28 de ani a managerului general de la FCSB este extrem de activă pe reţelele de socializare.

Teodora Stoica nu ezită să-l implice şi pe tatăl său, dar în ultimul filmuleţ a apărut singură. Aceasta a prezentat pe tik-tok imagini de la baza de pregătire construită de Gigi Becali.

Ce a putut face fata lui Mihai Stoica

Fata lui Mihai Stoica a început să aibă legături din ce în ce mai strânse cu activitatea tatălui ei. Nelipsită de la meciurile jucate de vicecampioană pe Arena Națională, Teodora a trecut mai departe. A început să promoveze clubul patronat de Gigi Becali în mediul online.

Ea a mers la baza de pregătire de la Berceni și a realizat un tur al acesteia. Apoi imaginile le-a postat pe Tik-Tok.

@teodorastoica ♥️💙 #fyp #foryoupage #steaua #fcsb ♬ Lo-Fi analog beat – Gloveity

Teodora Stoica este extrem de activă pe tik-tok, dar şi pe Instagram. Asta se întâmplă după ce a traversat o cumpănă grea. A luptat cu o boală cruntă, pe care a învins-o în cele din urmă.

„Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat două opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a scris ea în urmă cu ceva timp pe Instagram.

Un alt moment greu pentru tânăra de 28 de ani a fost reprezentat de arestarea tatălui său. „La scurt timp după ce am început facultatea, tatăl meu a intrat la închisoare. A fost o perioadă destul de grea, nu mă așteptam să se întâmple asta, nu mă puteam obișnuit cu ideea. Atunci am descoperit sportul și cât de mult mă ajută”, a spus recent Teodora, tot pe TikTok.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed