Cătălin Chirilă a dat marea lovitură! Performanţă uriaşă pentru român în faţa ungurilor. A luat aurul înaintea Jocurilor Olimpice

Cătălin Chirilă a dat marea lovitură! Performanţă uriaşă pentru român în faţa ungurilor. A luat aurul înaintea Jocurilor Olimpice. Sportivul din România a avut o nouă evoluţie de excepţie.

Cătălin Chirilă a dat marea lovitură în Ungaria. Unul dintre cei mai în formă sportivi români a făcut spectacol la Szeged.

Cătălin Chirilă a dat marea lovitură!

Sportivul Cătălin Chirilă a câştigat, sâmbătă, medalia de aur în proba de canoe simplu 1.000 de metri. Această performanţă, la o probă olimpică, a fost obţinută la Campionatele Europene de la Szeged.

În Ungaria, sportivul legitimat la Clubul Steaua Bucureşti a parcurs cei 1.000 de metri din finală în 4:03.010 minute. Sportivul în vârstă de 26 de ani va mai fi prezent în două finale la Szeged.

Este vorba despre cursele pe distanţe de 500 de metri, sâmbătă de la ora 17:33, şi pe cea de 5.000 de metri, duminică de la ora 15:38. Performanţa sa vine la timp. Urmează Jocurile Olimpice 2024, competiţie la care România speră să obţină cât mai multe medalii.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed