Când va reveni Simona Halep pe teren. Dezvăluiri de ultimă oră despre româncă. Totul este oficial

Când va reuși să revină Simona Halep pe terenul de tenis. Dezvăluiri de ultimă oră despre sportiva româncă care a fost nevoită să facă pauză din cauza unei accidentări. Acum totul este oficial despre viitorul fostului lider WTA.

Accidentată la ultimul turneu la care a participat, Simona Halep s-a recuperat și va reveni pe teren. Zilele viitoare va juca la Cluj, la Sport Festival, unde va face echipă cu Andrei Pavel, fostul mare tenismen.

Când va reveni Simona Halep?

Sportiva noastră a confirmat prezența la Sports Festival, eveniment care va începe pe 15 iunie la Cluj. Accidentarea suferită în Franța la Clarins Trophee a tinut-o departe de teren.
Simona va juca un meci demonstrativ alături de Andrei Pavel, contra perechii Andre Agassi – Steffi Graf.

Cât despre revenirea în meciurile oficiale, Simona a decis că va mai aștepta pâna va reintra în circuit. Din primele informații, revenirea ei s-ar putea produce în luna august, în funcție de cum va evolua procesul de recuperare.

Momentan tenismena se antrenează, dar efortul din timpul meciurilor îi provoacă dureri. Primul turneu la care a participat după pauza lungă provocată de cazul de dopaj, a fost la MIAMI Open, în martie.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed