Când ar putea Vlad Chiricheș să semneze cu Cremonese. Anunțul făcut de presa din Italia

Jurnaliștii italieni susțin că Vlad Chiricheș ar putea să semneze cu Cremonese chiar astăzi. Cei de la Sky Sport Italia susțin că românul este așteptat în Lombardia pentru a discuta ultimele detalii legate de transfer și pentru a semna un contract valabil pe două sezoane.

Vlad Chiricheș (32 de ani) a jucat peste 100 de meciuri în Italia pentru Napoli și Sassuolo.

Negocierile pentru transferul românului au început în urmă cu câteva săptămâni, dar acestea au fost întrerupte, fotbalistul motivând că are o problemă personală.

Mircea Rednic susține că Vlad Chiricheș nu ar trebui să fie convocat la națională

Tehnicianul român a declarat în urmă cu câteva zile că mai mulți fotbaliști pe care a mizat Edi Iordănescu nu ar trebui să mai fie convocați la națională. Printre aceștia se numără și Vlad Chiricheș.

„Unii jucători ar trebui să își vadă de cluburile lor și să nu mai vină la națională pentru că nu aduc niciun plus. Dacă schimbăm antrenorul, cel care vine poate să aibă o altă strategie, altă filosofie. Dacă joci cu aceiași jucători nu mai faci nimic.

Nimeni nu l-ar critica pe Edi dacă ar lua jucători tineri, cu personalitate. Nu l-aș lua pe Chiriches, nici pe Camora, nici pe Maxim. E de atât timp, nu a confirmat. Are calități, dar avem alte soluții. Asta e părerea mea”, a spus Mircea Rednic la Digi Sport Special.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed