Campioana mondială de la kempo se reprofilează. Ia lecții de machiaj și styling

Campioana mondială de la kempo se reprofilează. Ia lecții de machiaj și styling.

Una dintre cele mai frumoase sportive din kempo, Alessia Jecu, a învățat trucuri și secrete din arta machiajului de la un profesionist în domeniu. După lecția de make-up, tânăra a renunțat la trening și a îmbrăcat o rochie de gală.

Alessia Jecu, campioana mondială de la kempo, a lăsat sala de antrenamente și s-a relaxat la o ședință de machiaj profesional.  

Ioana Novac, make- up artist, care îi este și prietenă Alessiei, a învățat-o pe sportivă câteva reguli de bază ale machiajului. Ședința de machiaj nu a durat foarte mult, iar Ioana a explicat și de ce.  

„Alessia nu are nevoie de un machiaj intens, aleg să îi pun în evidență trăsaturile. O ajută mult și vârsta, este foarte frumoasă. Mă ajută foarte mult fizionomia ei”, a explicat Ioana Novac 

De la kempo, la podium

Alessia spune că în timpul liber nu îi place să se machieze. Dar din când în când renunță la trening și la blugi pentru ținute mai elegante.  

„Fiind sportivă, mă simt foarte bine în ținute de sport, trening, colanți, dar îmi place să fiu și lady. Îmi place să port rochii, fuste. Chiar dacă sportul pe care îl practic este unul dur, totuși sunt fată”,  a mărturisit campioana mondială la kempo.  

De-a lungul timpului frumusețea Alessiei nu a trecut neobservată. „Mi-ar fi plăcut să fiu model, să pozez. Când am fost mai mică, am pozat pentru anumite reviste”, a recunoscut Alessia.  Care în clasa a 9-a, a participat la Miss Boboc. Și tot campioană a fost: „Am fost surprinsă să câștig și Locul 1, și Miss Popularitate”!

După ședința de machiaj, consiliată de Ioana, Alesia a renunțat la trening și a îmbrăcat o rochie de seară. „Mi-am ales o rochie black swan, eu zic că mă caracterizează. Această ținută cred că aș purta-o la o gală. Mi-a plăcut mult această experiență, aș mai repeta-o de 100 de ori”, a mai spus campioana de la kempo.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed