Bubuie vestiarul la naționala Franței, iar Deschamps este tot mai contestat de jucători: Cât tupeu!

Campionatul Mondial din Qatar a lăsat răni adânci la naționala Franței, iar Didier Deschamps este tot mai contestat.

Scandalul retragerii lui Karim Benzema revine în prim plan și vântul bate în direcția selecționerului Didier Deschamps.

Giroud îl înțeapă pe Deschamps

Vârful celor de la AC Milan, Olivier Giroud, susține că Benzema merita o altfel de retragere din națională, nu din cauza unui scandal.

”Este păcat că Benzema s-a retras de la echipa națională în maniera în care a făcut-o. A fost decizia lui, dar ar fi fost de preferat să aibă un alt final.

Nu voi face comentarii din respect. În orice caz, am fost triști când a plecat din cantonament în timpul pregătirilor pentru Cupa Mondială din Qatar, mai ales știind că era ultimul pentru el. Să renunți din cauza unei accidentări este trist”, a spus Olivier Giroud, conform Mundo Deportivo.

Scandal între Benzema și selecționer

Didier Deschamps explica faptul că Benzema a plecat de la Campionatul Mondial forțat de accidentare. În schimb, vârful lui Real Madrid îl acuză de minciună pe selecționer.

”Există un singur adevăr și Karim îl știe bine. El s-a alăturat lotului pe 14 noiembrie după o perioadă de semi-inactivitate la clubul său (n.r.- ultimul său meci la Real Madrid fusese pe 2 noiembrie împotriva lui Celtic, în care jucase 26 de minute). A urmat un program individualizat.

Nu eram 100% sigur că voi putea începe primul meci împotriva Australiei cu el în echipă. Când Karim s-a accidentat, medicul nostru l-a dus pentru un RMN. Karim a trimis rezultatele unui medic din Madrid care i-a dat părerea. Când s-a întors la hotel, era deja trecut de miezul nopții.

M-am întâlnit cu Karim în camera lui, alături de medicul nostru care venise să-mi dea raportul RMN. Karim este supărat pentru că această Cupă Mondială a însemnat mult pentru el. Mi-a spus că a `murit`.

În cel mai bun caz, întoarcerea lui la antrenament nu s-ar fi putut întâmpla înainte de 10 decembrie. În declarația sa pe rețeaua sa de socializare, își exprimă dezamăgirea. A trebuit să plece, dar el justifică această alegere prin faptul că s-a gândit la echipă.

Am stat împreună vreo 20 de minute. Când am plecat, i-am spus: ”Karim, nu e nicio grabă. Îți organizezi întoarcerea cu manager de echipă`. Când mă trezesc, îmi dau seama că a plecat. A fost decizia lui”, a transmis Didier Deschamps, potrivit Le Parisien, citat de Marca.

Karim Benzema a reacționat imediat după ce a văzut ce a declarat Deschamps. ”Cât tupeu” și ”Dragă Didier, noapte bună”, a scris vârful francez pe contul său de Instagram.

Griezmann se retrage din naționala Franței

Potrivit Le Figaro, un nou scandal a izbucnit între Antoine Griezmann și Kylian Mbappe. Didier Deschamps l-a ales pe Mbappe drept căpitan de echipă, iar asta l-a nemulțumit pe Griezmann.

Jucătorul de 32 de ani a strâns 117 selecții pentru naționala din Hexagon, timp în care a marcat de 42 de ori. El consideră că a fost extrem de loial echipei și selecționerului, lucru ce reiese și din declarația sa de după terminarea Campionatului Mondial din Qatar.

„Am dat totul pentru Franța și pentru Deschamps”, spunea Griezmann.

Varane și Benzema s-au retras de la echipa națională

Raphael Varane și-a anunțat retragerea din naționala Franței, la doar 29 de ani și a luat prin surprindere pe toată lumea.

De asemenea, Karim Benzema s-a retras din echipa națională a Franței, după scandalul în care a fost implicat la Campionatul Mondial.

”Să ne reprezint frumoasa țară timp de un deceniu a fost o onoare, una dintre cele mai mari din viața mea. De fiecare dată când am purtat acel special tricou albastru, am simțit o mândrie imensă, o datorie să dau totul, să joc cu inima și să câștigăm de fiecare dată când intrăm pe teren.

(…) Îmi vor lipsi momentele alături de voi, dar a venit vremea pentru o nouă generație. Avem un grup talentat de tineri jucători pregătiți să preia ștafeta, care merită o șansă și au nevoie de voi.

Din adâncul inimii, vă mulțumesc”, scrie Raphael Varane, informează Leparisien.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed