BREAKING NEWS! Ce veste! Compagno, din Liga I, direct la naționala campioană a Europei! Atacantul FCSB-ului, convocat de Mancini!

La 26 de ani, Andrea Compagno și-a văzut îndeplinit visul. Fotbalistul care e pe primul loc în clasamentul golgheterilor Ligii I este pe lista preliminară a jucătorilor convocați de selecționerul Italiei, Roberto Mancini, pentru partidele cu Anglia (23 martie) și Malta (26 martie).

Compagno a reușit ”dubla” aseară, cu Petrolul. Și a marcat pentru prima dată pe anul acesta. O altă bucurie a venit a doua zi. Anunțul a fost făcut de Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, la Orange Sport.

”Veramente a fost emoţionant. Rar mi se întâmplă. Că este lista lărgită nu are nicio importanţă. Să fie convocat la campioana Europei. E un motiv în plus pentru cei tineri că poate să ajungă acolo unde doar visează.

Are o sârguinţă cum rar mi-a fost dat să văd. Orice alt jucător nu avea cum să joace în astea două meciuri. A fost criticat, dar el a jucat fenomenal. El marchează.

Acum jumătate de oră m-a sunat Argăseală şi mi-a zis că <<Te-ai utiat pe mail?>>, <<Nu>>, <<Compagno la naţională>>. Prima dată mă gândeam care naţională. Mă iei la mişto. M-am uitat. Am primit pe drum (n.r. spre emisiune) vestea.

Nu am avut niciun jucător care să fie convocat la asemenea nivel. E posibil să ştie toate lumea că FCSB e o vitrină pentru fotbalişti. Foarte mulţi fotbalişti nu au existat la echipa naţională până au venit la noi.

Compagno chiar vrea să meargă, să se materializeze, nu doar să fie pe lista preliminară. Mi-aş dori din toată inima chiar să fie convocat. Vorbisem cu el mai devreme (n.r. cu Gigi Becali), dar nu ştiam”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

Distribuie articol:

COMENTARII

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed