Bomba momentului în Superliga! Politicianul care vine la CFR Cluj. Va fi noul şef al lui Dan Petrescu

În urma victoriei celor de la CFR Cluj, 5-1, în duelul direct cu Farul Constanța, din cadrul ultimei etape din această stagiune, patronul grupului din Gruia, Neluțu Varga, a anunțat un nou colaborator la nivelul acționariatului echipei. Gheorghe Falcă, fostul primar din Arad, va sta alături de Varga la ”pupitru”.

Gheorghe Falcă a fost primar între 2004 și 2016, iar din 2019 e europarlamentar. În prezent, membrul PNL se află în plină campanie electorală.

Politicianul care vine la CFR Cluj!

„Eu am fost în spatele echipei UTA când a pornit din Liga 4. Am fost alături de CFR Cluj la toate marile victorii, am fost lângă echipele din Ardeal care s-au bătut cu cele din Regat. Ardelenii se unesc. Am fost alături de Neluțu și când a avut probleme de sănătate.

Neluțu Varga mi-a făcut propunerea, sunt lângă el indiferent de acte. Sunt în actele clubului. Am fost alături de CFR Cluj în Gruia și vreau să mai merg la meciuri în Europa. Mă bucur de această ofertă. Nu poți refuza o ofertă de la echipa asta frumoasă.

Îmi place Otele, vă dați seama ce sentiment mă încearcă atunci când îl văd pe Otele că marchează, știind că a venit de la UTA. Mi-a plăcut Bîrligea, care sper să fie la echipa națională. Sper că selecționerul se uită la liderii români de la CFR Cluj.

Eu voi mai fi și lângă UTA Arad, primăria sprijină clubul!”, a declarat Gheorghe Falcă, la Prima Sport.

Conform clasamentului din Superliga, CFR Cluj va merge direct în turul 2 din preliminariile Conference League. FCSB va juca în turul 1 preliminar din Champions League după ce și-a revendicat titlul, iar Corvinul, câștigătoarea Cupei, va participa în turul 1 din preliminariile Europa League.

CSU Craiova va înfrunta câștigătoarea din meciul Oțelul – U Cluj, pentru preliminariile Conference League. Câștigătoarea merge în primul tur din Conference.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed