Presiune uriaşă pe Costel Gâlcă! Ce este obligat să facă antrenorul celor de la CSU Craiova. Mihai Rotaru a spus clar

La finalul ultimei etape din play-off, unde CSU Craiova a câștigat în fața celor de la Sepsi, scor final 3-2, Mihai Rotaru, acționarul majoritar din Bănie, a făcut un ultim anunț despre viitorul lui Costel Gâlcă, pe banca tehnică a grupării oltene.

De asemenea, primul meci disputat de către craioveni, pregătit de către Costel Gâlcă, a fost tot cel cu Sepsi, din turul play-off-ului, câștigat și atunci de către formația alb-albastră, 3-1. Între timp, tehnicianul a mai înregistrat alte trei victorii, o remiză și un eșec.

Presiune uriaşă pe Costel Gâlcă!

Mihai Rotaru, șeful grupării din Bănie, a vorbit despre implicarea și dedicarea antrenorului în vestiarul echipei.

„Mă bucur pentru Costel, are o medie de 2,16 puncte pe meci în play-off. Cu o matematică simplă, în sezonul regular avea mai multe puncte, pentru că ar fi fost meciuri mai ușoare. Cu media asta, suntem printre favoritele la titlu sezonul viitor. Noi am avut speranțe că o încurcă Farul, dar ăsta e fotbalul. Speranța face parte din joc. Locul 3 îndulcește puțin amarul. Aveam obiective Cupa și podiumul.

Nu ne-a ieșit în Cupă, dar am terminat pe 3. Era frumos să terminăm pe 2 după 4 ani. Ar fi un sezon ratat dacă ratăm Europa, ar fi a doua oară la rând, după 5 ani în care am jucat mereu în cupele europene. La anul vrem titlul. După 34 de ani vrem asta. Sunt oameni care nu au trăit bucuria asta la Craiova!”, a declarat Rotaru la Prima Sport.

Declarațiile lui Costel Gâlcă, după CSU-Sepsi, 3-1

„Era normal să fac schimbări la pauză, echipa nu mergea bine, prima repriză nu puteam să ținem de minge și chiar nu prea am ajuns la poarta adversarului, aveam nevoie de aceste schimbări. La această echipă au venit mulți antrenori, era normal să existe fluctuații, până se adaptează jucătorii la ceea ce le cerem noi. Este greu în acest moment să fii la un nivel foarte bun.

O să încercăm să jucăm mai bine, vom fi mai constanți. Mă gândeam doar la meciul nostru astăzi, era important ca noi să câștigăm, am făcut jumătate de meci bun, dar când stai la mâna altei echipe e greu. Am spus-o de la început, am venit să lupt pentru locul 2, normal că regret mult pentru că n-am putut să obținem acest loc!”, a admis antrenorul oltenilor.

Pentru CSU Craiova, urmează barajul de Conference League. Oltenii vor disputa duelul în compania echipei câștigătoare din disputa dintre Oțelul – U Cluj, programată astăzi, de la ora 14:30.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed