Bomba lui Mititelu! Șeful Craiovei a aruncat în eter o frază șocantă: `Viktor Orban vrea să o facă pe Sepsi campioană!`

În așteptarea judecății Comisiei de Apel, acolo unde speră să fie întoarsă decizia Comisiei de Disciplină care a dat meci pierdut la masa verde Craiovei la Sepsi, Adrian Mititelu i-a declarat război adversarei din lupta pentru accederea în play-off.

Mititelu a ieșit pe pagina de Facebook a Craiovei și a făcut afirmații controversate la adresa lui Sepsi și a legăturilor clubului covăsnean cu premierul maghiar Viktor Orban.

„Sepsi merge la Farul, nu e meciul pierdut din start. Dacă arbitrajul va fi în nota obișnuită, adică să le dea gol valabil cu mingea ieșită jumătate de metru, penalty inexistent… ce s-a întâmplat la Sepsi – Hermannstadt lasă un gust amar, alimentează niște zvonuri, niște suspiciuni.

Asta arată ceva, probabil că în România trebuie să fie în play-off o echipă care reprezintă comunitatea maghiară, să fie la fel ca în Parlament.

”Mă bat cu banii contribuabililor maghiari!”

Sau poate afacerile pe care le învârt apropiații premierului Orban prin Transilvania să aibă legătură cu promovarea echipei fanion. Și la alte sporturi au început să își exprime forța.
Eu, cu banii mei făcuți cu greutăți și cu sânge, mă bat cu banii contribuabililor maghiari pe care domnul Dioszegi îi primește.

Unii îmi spun că Sepsi vrea să treacă la următorul nivel, că anul viitor vrea să fie campioană a României. Am înțeles că Viktor Orban vrea să o facă pe Sepsi campioană. Pentru asta trebuie să beneficiezi de tot sprijinul logistic al Federației”, a spus Adrian Mititelu într-un interviu acordat site-ul oficial al clubului FCU Craiova.

”Noi merităm să fim în play-off și fotbalul românesc, televiziunile, publicul, toți au nevoie de FCU în play-off. FCU poate anima competiția, poate produce spectacol. Dacă Sepsi merge în play-off cu cele 3 puncte făcute cadou de Federație va fi o mare dezamăgire în majoritatea opiniei publice. Sepsi va fi o echipă urâtă în România, iar Federația va fi foarte hulită”, a mai spus Mititelu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed