Boala teribilă de care suferă prezentatoarea de la Digi Sport! Vedeta a trecut prin clipe grele. Unde a plecat ca să mai uite de probleme / Foto

Simona Tăranu, prezentatoarea de la Digi Sport, a postat imagini de senzație din ultima sa vacanță de lux. Fanii au remarcat imediat cât de bine arată și au postat o mulțime de comentarii.

Puțină lume știe faptul că, în trecut, Simona Țăranu a trecut prin momente cumplite. Viața i-a fost dată peste cap după ce a aflat că suferă de o boală destul de rară.

Unde se relaxează Simona Țăranu

De data acesta, ca și destinație de relaxare, Simona a ales să mergă pe Coasta de Azur, cunoscută drept locația milionarilor.

Prezentatoare a fugit de nebunia Capitalei, și se distrează de minune alături de soțul ei, care nu o scapă nici o secundă din ochi.

Frumoasa jurnalistă a mărturisit că este înnebunită să călătorească. A vizitat deja aproximativ 30 de insule și nu se va opri deloc.

„Vara nu plecăm într-o singură destinație foarte multe zile, ci preferăm să bifăm mai multe stațiuni, țări, și perioade mai scurte. La câți bani am cheltuit pe vacanțe, cumpăram lejer un apartament într-o zonă foarte bună.

Cea mai scumpă cred că a fost în Hawaii. Iar pe locul doi a fost Maldive. Și cred că la egalitate cu Maldive a fost Bahamas. Nici nu vreau să mă gândesc la partea financiară când vine vorba de excursii. Aici nu am limită.

Pentru mine, vacanțele sunt extrem de importante, le consider o investiție. Mă dezvoltă, mă deconectează de cotidian, mă împlinesc”, a declarat Simona pentru Unica.

Boala teribilă de care suferă prezentatoarea de la Digi Sport!

Puțini sunt cei care știu că, de fapt, acest lucru o face pe Simona să nu se mai gândească la problemele pe care le are.

Prezentatoarea se luptă, de câțiva ani, cu boala Basedow, care îi afectează direct hormonii tiroidieni, cei care au rolul de a regla metabolismul. Mai mulți doctori i-au recomandat Simonei să nu facă copii, deoarece această boală i-ar putea afecta fătul.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed