Românca celebră care a făcut furori pe Arena Naţională! Fanii au luat foc când au văzut-o. Imagini virale cu prezentatoarea / Foto

Românca celebră, poze de pe Arena Națională care au pus fanii pe jar. Faimoasa prezentatoare a spus clar și răspicat că este un fan al Oțelului. Imaginile care au făcut furori, au devenit virale.

Printre cei 30 de mii de fani prezenți la meciul dintre FCSB și CSU Craiova, care s-a terinat cu scorul de 2-0, și-a făcut apariția și Emma Ștefan, celebra prezentatoare de la Radio Zu.

Românca celebră care a făcut furori pe Arena Naţională!

După ce a fost la meciul amical al echipei naționale a României ci Irlanda de Nord, Emma nu s-a abținut și a mers să urmărească și derby-ul de duminică.

Mai mult de atât, Emma a ținut să facă haz pe seama lucrului că merge tot mai des a meciurile de fotbal. „La două meciuri dacă mai vin mă bag antrenor observator” a scris Emma, la imaginea postată pe contul ei de Instagram.

Comentariile de la cei 159 de mii de urmăritori nu au început să apară.
„Știu că ții cu Oțelul Galați”, a transmis un urmăritor, iar ema a răspuns imediat, susținând afirmația, „Normal”.

Vedeta e născută la Galați, de aici și faptul că este un suporter al echipei Oțelul Galați. În prezent, Emma, lucrează la Radio Zu. Este asistenta emisiunii lui Mihai Morar și Daniel Buzgudan.

Frumoasa prezentatoare mai este și hostess al podcastului DilEmma ZUnivers, de pe Radio Zu.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed