Blasfemie la Napoli! Spalleti, declarație controversată despre Maradona: suporterii vor lua foc

Diego Armando Maradona este un adevărat zeu la Napoli și orice declarație despre acesta îi inflamează pe suporterii napoletani.

Antrenorul celor de la Napoli, Luciano Spalleti, a făcut o declarație despre Maradona, care riscă să îi pună suporterii în cap.

Vrea tricoul lui Maradona

Napoli a retras tricoul cu numărul 10, purtat de Maradona, în anul2000, cu 20 de ani înainte de moartea fotbalistului.

Acum, actualul antrenor al lui Napoli ar avea ca tricoul să fie reintrodus de club.
Spalletti argumentează că tricoul cu numărul 10 ar putea fi o sursă de inspiraţie pentru actualii jucători, care sunt în cursă pentru Scudetto după o secetă de 33 ani.

”Vreau să-i felicit pe cei care au decis să nu retragă numărul 10 al lui Pele, îndeplinind cererea lui. Când retragi un tricou, nu îl mai poţi vedea. Numărul lui Pele trebuie văzut de cât mai multe ori posibil. Felicitări celor care nu au retras numărul 10”, a spus Spalletti într-o conferinţă de presă, informează Gazetta dello Sport.

Spalleti vrea ca un jucător special să poarte tricoul legandarului Mararona.

”Cred că este corect ca acest număr să fie purtat de anumiţi jucători grozavi. Văzându-l zilnic dă mai multă responsabilitate celor care îl poartă şi coechipierilor săi, care se vor simţi motivaţi să ajungă la acel nivel”, a adăugat Spalletti.

Întreaga discuție a plecat de la decizia luată de brazilienii de la Santos, care nu au retras tricoul cu numărul 10, purtat de Pele. Fostul mare fotbalist a avut o cerință expresă în acest sens și a cerut ca tricoul cu numărul 10 să fie purtat de alți fotbaliști.

Napoli visează la titlu

Înainte de întreruperea campionatelor, Napoli era cea mai în formă echipă din Europa. Neînvinși în Serie A, napoletanii au 41 de puncte, cu 8 puncte mai mult decât AC Milan.

Pentru Napoli urmează un meci foarte dificil, în deplasare cu Inter Milano, în această seară, de la ora 21.45.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed