Billel Omrani, mesaj pentru foștii săi colegi de la CFR Cluj înaintea meciului direct

FCSB a câștigat fără emoții meciul cu Chindia, scor 2-0. Billel Omrani a fost cel care a stabilit scorul final în minutul 73.

Atacantul născut în Franța a recunoscut după meci că deja se gândește la meciul cu CFR Cluj, echipă la care a jucat mai mulți ani.

”Mă bucur că am marcat, a fost foarte greu, un teren foarte greu. Trebuia să ne adaptăm la teren, a plouat mult, asta e.

Am câștigat, trebuie să ne bucurăm acum. E atmosfera bună, câștigăm fiecare meci, trebuie să o ținem tot așa. Acum ne gândim la meciul cu CFR, care va fi foarte greu.

E un meci special cu CFR, am fost acolo mulți ani, trebuie să ne dăm viața pe teren să câștigăm cu CFR. Am puține emoții să joc cu CFR, e normal”, a declarat Billel Omrani.

Billel Omrani: „Nu sunt 100%”

Obișnuit să fie titular, Omrani a fost lăsat mai mult pe banca de rezerve de când a ajuns la FCSB. Acesta spune că italianul Compagno este mult mai pregătit decât el.

”Eu nu am jucat patru luni în vară, e greu să joci imediat, apoi a venit Compagno, a dat goluri, e normal să joace. Am dat și eu gol, trebuie să dau în continuare. Cea mai importantă este echipa.

A fost greu, nu am avut pregătire, acum sunt mai bine, m-am adaptat, e altă atmosferă, alt joc, e foarte bine aici, mă simt foarte bine. Nu sunt 100%, dar după cantonamentul de iarnă cred că voi fi”, a mai spus Billel Omrani.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed