Bernadette Szocs vrea să dea marea lovitură! Anunţ clar înaintea marii finale. Obiectiv uriaş al sportivei noastre / Foto

Bernadette Szocs vrea să dea marea lovitură! A venit cu un anunţ clar înaintea marii finale. S-a aflat ce obiectiv uriaş are sportiva noastră.

Bernadette Szocs vrea să obțină medalia de aur la Campionatele Europene de tenis de masă. Sportiva a spus că este mai pregătită ca niciodată pentru finala cu Germania.

Bernadette Szocs vrea să dea marea lovitură

Ultimul act al competiției de la Malmo are loc astăzi, 17 septembrie, de la ora 15:00.

În semifinală, România a învins Franța, Bernadette Szocs obținând două victorii.

„A fost un meci foarte greu. Ştiam de la început că avem de luptat mult. Am fost pregătite toate pentru lupta asta. Ne-am completat foarte bine, şi de data asta. Sunt foarte bucuroasă şi mândră de mine că şi de data aceasta am reuşit să ajut echipa cu cele două puncte aduse de mine. Suntem o echipă foarte unită, ne completăm foarte bine şi acum ne pregătim pentru finală.

Bineînţeles că este presiune, dar m-a motivat. Este o presiune care mi-a dat ambiţie pentru a demonstra că acolo ne este locul.

Suntem pregătite pentru meciul de mâine, suntem o echipă unită, omogenă, cred că vom reuşi din nou să aducem trofeul”, a spus Bernadette Szocs.

Și Eliza Samara a vorbit despre miza finalei cu Germania: „Este în joc şi o calificare la Paris. Este o motivaţie în plus”, a afirmat aceasta.

Performanță uriașă pentru România

România s-a calificat în finala Campionatelor Europene de tenis de masă, după ce „tricolorele” au învins reprezentantele din Franța.

Bernadette Szocs – Prithika Pavade a fost primul meci din semifinale. Acesta a fost câștigat de Szocs, scor 11-9, 11-6, 11-13, 11-7.

În al doilea meci al semifinalei, Eliza Samara a fost învinsă de Jia Nan Yuan, scor 6-11, 13-11, 6-11, 3-11.

Apoi, Adina Diaconu a câștigat cu Audrey Zarif, scor 7-11, 11-9, 11-8, 11-5.

Calificarea României în finală a fost decisă în urma duelului dintre Bernadette Szocs şi Jia Nan Yuan, scor 11-8, 11-8, 5-11, 12-10.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed