Bat clopote de nuntă? Larisa Iordache, primele declarații despre rochia de mireasă

Bat clopote de nuntă? Larisa Iordache a făcut primele declarații despre rochia de mireasă. Multipla campioană la gimnastică și-a asumat public, de curând, relația cu Cristian Chiriță, fostul iubit al lui Bernadette Szocs.

Larisa Iordache și Cristian Chiriță sunt împreună de câteva luni, dar au reușit să țină doar pentru ei povestea, până de curând.

Larisa Iordache, declarații despre nuntă

Dar lucrurile par mai serioase ca oricând între Larisa Iordache și iubitul ei. Iar marea campioană la gimnastică a vorbit pentru prima dată și despre o eventuală nuntă.

„Mă văd într-o rochie de mireasă, normal, dar nu mă grăbesc absolut deloc. M-am îmbrăcat în rochie de mireasă, dar nu mă grăbesc cu absolut nimic.

Nu sunt superstițioasă, nu am niciun fel de superstiție în afară de a intra cu dreptul într-o încăpere nouă. Dar consider că atunci când vine vorba să îmbraci o rochie de mireasă pentru o femeie este un moment cu totul special”, a spus Larisa Iordache, la Antena Stars.

„Mi se pare un moment unic și fiecare femeie care își dorește, merită asta. Mă bucur că suntem din același mediu, din aceeași nișă. Și că ne înțelegem uneori mai mult decât este necesar, pentru că avem momente când nu scoatem niciun cuvânt. Pur și simplu ne înțelegem și e interesantă această chimie.

Suntem apropiați cu familiile. Suntem foarte bine. Suntem din același film amândoi. A fost natural, a fost el, nu s-a ferit să îmi spună nimic. A început totul ca o prietenie”, a mai spus fosta campioană.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed