BAT CLOPOTE DE NUNTĂ? Ianis Hagi a postat pentru prima dată poză cu iubita care-i stă alături de când a plecat la Glasgow

Ianis Hagi nu e singur la Glasgow. Se recuperează încet și sigur având-o alături pe iubita lui. Elena Tănase a făcut mai întâi naveta București-Glasgow, însă se pare că tânăra, fiica unui om de afaceri aromân din Constanța, s-ar fi mutat acolo în ultimul timp, fiind văzută constant în Scoția, conform surselor sportbull.ro.

Lucrurile par să treacă la alt nivel curând, deoarece nu doar că frumoasa Elena s-a mutat practic la Glasgow, dar fiul lui Gică Hagi a și postat pentru prima dată o imagine cu ei doi împreună, la o plimbare prin oraș. Mai exact, Ianis și Elena au trecut pragul Universității din Glasgow.

De asemenea, sunt zvonuri nu doar despre o iminentă logodnă a lui Ianis Hagi. Ci și despre revenirea pe gazon a talentatului fotbalist. Care a început antrenamentele în iarbă, însă nu cu mingea. O revenire a lui Ianis este preconizată cel mai onest undeva în ianuarie, anul viitor.

”Sunt bine. Sunt într-o stare mentală bună și cred că acesta este cel mai important lucru pentru mine în acest moment. Din punct de vedere fizic, cresc în fiecare săptămână. Văd progresul și asta este ceva pozitiv. Sunt fericit.”, a spus Ianis pentru Rangers Review.

Distribuie articol:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari