Bărbatul misterios cu care a fost surprinsă Simona Halep! Imagini virale înaintea procesului. Toni Iuruc e deja istorie / Foto

Bărbatul misterios cu care a fost surprinsă Simona Halep! Imagini virale înaintea procesului. Toni Iuruc e deja istorie pentru campioana noastră. Simona a fost surprinsă alături de un tânăr, la antrenamente.

Simona Halep se antrenează din greu, în speranţa că va scăpa de suspendarea pentru dopaj. Nu știe când va putea reveni în circuitul WTA. Audierea i-a fost amânată pentru a patra oară.

Bărbatul misterios cu care a fost surprins Simona Halep!

Simona Halep a mers la o sală de fitness, unde s-a fotografiat cu un bărbat misterios. Simona zâmbește, iar asta arată că sportiva noastră face față problemelor imense pe care le are. Imaginea a apărut pe Instagram.

Este vorba despre o pagină de Instagram unde utilizatorii pot trimite poze făcute prin intermediul platformei BeReal. BeReal esre una dintre cele mai în vogă aplicații printre adolescenți. Are o filosofie simplă: trebuie să publici o poză în momentul în care primești o notificare, cu fiecare cameră a telefonului. Astfel, trebuie să surprinzi atât un selfie, cât și priveliștea din fața ta.

Simona Halep radiază în ciuda acuzațiilor de dopaj, antrenându-se la sala de forță într-un echipament al sponsorului ei! Gigantul producător de echipamente sportive nu a rupt contractul cu sportiva română, deşi românca este suspendată temporar pentru dopaj.

Simona speră să fie audiată la finalul lunii iunie de către judecătorii de la tribunalul independent de la Londra. Dacă decizia nu va fi pe placul româncei, o poate ataca imediat la TAS. În cazul în care va fi găsită vinovată ar putea primi o suspendare între 2 şi patru ani. Asta ar însemna practic finalul carierei sale de jucătoare profesionistă.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed