Bărbatul celebru cu care s-a văzut Sorana Cîrstea! Imagini virale cu jucătoarea noastră. Totul a devenit public / Foto

Bărbatul celebru cu care s-a văzut Sorana Cîrstea! Imagini virale cu jucătoarea noastră. Totul a devenit public în urmă cu puţin timp. Imaginea postată de către campioană s-a viralizat imediat. Fanii au început să își pună întrebări.

Sorana Cîrstea, surprinsă alături de un bărbat celebru, în aeroport! Fanii nu se așteptau să o vadă în această ipostază.

Bărbatul celebru cu care s-a văzut Sorana Cîrstea!

Actuala cea mai bună jucătoare de tenis din România, Sorana Cîrstea, a surprins fanii cu ultima sa postare pe social media. Românca a zburat în China, acolo unde urmează să dispute trei turnee. Într-o escală la Doha s-a întâlnit cu persoana cu care se aștepta cel mai puțin să se vadă în aeroport. Managerul său spaniol, Eric Molina.

„Când te întâlnești din greșeală cu agentul tău pe aeroportul din Doha, în timpul unei escale”, a scris Sorana pe Instagram.

Sorana nu s-a mai întâlnit cu managerul său de la US Open, unde a fost eliminată în sferturile de finală. Molina s-a aflat în tribune la partidele oficiale. A susținut-o, alături de antrenorul său, Thomas Johansson.

Cîrstea va participa la trei turnee în China

Săptămâna viitoare va fi prezentă în cadrul turneului WTA 250 de la Ningbo. Apoi va juca în cadrul WTA 1000 Beijing (30 septembrie – 8 octombrie) și WTA 500 Zhengzhou (9 – 15 octombrie).

După competițiile din China, Sorana Cîrstea va reveni în România pentru a fi prezentă la turneul Transylvania Open de la Cluj-Napoca (16 – 22 octombrie).

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed