Simona Halep, dată de gol! Dezvăluiri incredibile ale specialiştilor. Amănunte incendiare din documentele oficiale ale procesului

Simona Halep, dată de gol! Dezvăluiri incredibile ale specialiştilor. Amănunte incendiare din documentele oficiale ale procesului. Sunt date cruciale care ies la iveală abia acum despre cazul de dopaj.

Simona Halep speră să scape de suspendarea de 4 ani pentru dopaj. Românca a făcut apel la TAS şi speră să revină cât mai repede în tenis.

Simona Halep, dată de gol!

Ies la iveală amănunte importante din plângerea pe care Simona Halep a făcut-o împotriva Quantum Nutrition. Americanii de la CNN au dezvăluit ce a scris românca în document. Fostul număr 1 WTA nu se lasă. Încearcă, pe toate căile, să își dovedească nevinovăția și să își spele imaginea.

După ce la începutul lunii februarie s-a aflat la Lausanne, Simona a luat o nouă decizie menită să demonstreze că merită o diminuare a pedepsei. Simona i-a dat în judecată pe canadieni.

Jurnaliștii americani de la CNN au publicat mai multe pasaje din dosar, mai exact din plângerea formulată de Halep. Sursa citată susține că a contactat ambele părți, dar că nu a primit răspuns din partea firmei canadiene.

Din documentul deținut de CNN reiese că sportiva a folosit suplimentul Schinoussa în anul 2022, în timpul turneului US Open. „Ulterior a fost testată pozitiv cu Roxadustat, substanță care nu apare pe eticheta produsului”, spune sursa citată.

Avocații acuză firma producătoare de nepăsare și de un nivel frapant de neglijență. Susțin că în ultimul an și jumătate Simona a trecut printr-o perioadă de chin și umilire, și-a pierdut pofta de viață. Mai mult, jurnaliștii de la CNN notează că despăgubirile solicitate de Simona Halep se ridică la suma de 10 milioane de dolari.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed