Băiatul lui Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! Ce l-a enervat la meciul Soranei Cîrstea. Imaginile i-au dat de gol / Foto

Băiatul lui Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut! S-a aflat ce l-a enervat la meciul Soranei Cîrstea. Imaginile i-au dat de gol. Iubitul jucătoarei de tenis a trăit la intensitate maximă meciul pe care aceasta l-a pierdut.

Sorana Cîrstea a pierdut cu scorul de 2-6, 6-7(6), în fața italiencei Jasmine Paolini, iar Ion Țiriac Jr. s-a arătat foarte afectat pe timpul partidei.

Băiatul lui Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut!

Sorana Cîrstea și Ion Tiriac Jr sunt impreună de luni bune, iar acesta, deși nu obișnuiește să apară la meciurile de tenis ale acesteia, la turneul de la Dubai a fost prezent la fiecare meci, pentru a-și încuraja iubita.

În timpul actului secund, la scorul de 6-5 pentru româncă, Ion Țiriac Jr nu s-a mai abținut și s-a bucurat vizibil pentru Sorana. Gesturile din mâini și cuvintele strigate de acesta au fost observate și auzite de toată lumea din arenă. Sorana, la rândul ei, s-a bucurat, însă în zadar, italianca a făcut break și a câștigat un tie-break.

Se pare că reacțiile avute de iubitul Soranei au atras atenția și producătorului partidei, deoarece acesta a tot dat cadre cu el din timpul partidei, cadre care i-au surprins toate stările prin care a trecut.

În urma parcursului pe care l-a avut la turneul de la Dubai, Sorana Cîrstea este la 54 de puncte distanță de top 20 mondial. Poziția pe care o ocupă în prezent sportiva este cea mai bună din întreaga ei carieră.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed