Băiatul lui Adrian Mititelu a făcut scandal! Atac devastator după eliminarea din Cupa României a celor de la FCU Craiova. Nici tatăl său nu a scăpat + Dezvăluiri uluitoare despre Nicolo Napoli

Băiatul lui Adrian Mititelu a făcut scandal! Atac devastator după eliminarea din Cupa României a celor de la FCU Craiova. Nici tatăl său nu a scăpat. Băiatul finanţatorului din Bănie a lansat acuzaţii absolut şocante.

Băiatul lui Adrian Mititelu s-a dezlănţuit după ce FCU Craiova a fost eliminată din Cupa României de FC Voluntari, în sferturi. Ilfovenii s-au impus, scor 0-0, 2-4 după loviturile de departajare.

Băiatul lui Adrian Mititelu a făcut scandal!

Eliminarea este una extrem de dureroasă pentru echipa din Bănie, care trece printr-un moment foarte dificil. Adrian Mititelu Jr. a avut o reacție extrem de dură după eliminarea din Cupa României.

”Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc. Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal. Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure.

Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”, a declarat Adrian Mititelu Jr.

FCU Craiova e pe loc de baraj de menţinere în Superliga. Băiatul finanţatorului l-a distrus şi pe antrenor. ”Nicolo Napoli nu antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa. Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul, de aia este și adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate.

Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finanțatorului și a tuturor. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor.

Singura noastră șansă este ca un antrenor să vină și să își asume deciziile. Și dacă retrogradam, să își asume. Măcar știm că am făcut un lucru profesionist.

Antrenorii refuză, deoarece este presiunea prea mare. Am ales să trag un semnal de alarmă pentru că nu se mai poate”, a mai declarat Adrian Mititelu jr.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed