Baba Alhassan face anunţul nopţii! Ce a putut să spună după victoria cu Voluntari: ‘Mereu simţim o presiune’ + Avertisment înaintea meciului cu Petrolul

Baba Alhassan face anunţul nopţii! S-a aflat ce a putut să spună după victoria cu Voluntari. Mijlocaşul introdus la pauza meciului din Ilfov i-a dat o pasă de gol lui Florinel Coman. A fost un moment important. FCSB s-a impus după ce a fost condusă la pauză.

Baba Alhassan era în culmea fericirii după meciul cu FC Voluntari. Liderul din Superliga s-a impus în Ilfov, scor 2-1, şi menţine diferenţa de 10 puncte faţă de rivala de la Rapid.

Baba Alhassan face anunţul nopţii!

„E o victorie importantă pentru noi. Meci foarte greu în prima repriză, dar e important că am rezolvat în repriza a doua şi am luat trei puncte. Repriza a doua am jucat cum trebuie să jucăm tot timpul. Am reuşit să îi dau o pasă de gol şi el a marcat foarte frumos. Nu e important că dau eu pasă, ci să câştigăm”, a spus Baba Alhassan, la finalul meciului, în direct la Digi Sport.

Baba Alhassan nu s-a oprit aici. Avertizează înaintea meciului cu Petrolul. FCSB trebuie să-şi continue parcursul bun pentru a nu le da şansa celor de la Rapid să se apropie. „Mereu simţim o presiune. Dacă pierdem sau facem egal se micşorează diferenţa, dar încercăm să mărim diferenţa sau să o păstrăm. Cel mai important e să ne refacem înaintea meciului cu Petrolul”, a mai spus mijlocaşul vicecampioanei, conform sursei citate.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed