Avertisment pentru oamenii lui Cristiano Bergodi! Înfrângerea de la Iaşi a declanşat scandalul în Giuleşti. Mesaj clar al şefului galeriei rapidiste

Avertisment pentru oamenii lui Cristiano Bergodi! Înfrângerea de la Iaşi a declanşat scandalul în Giuleşti. Mesaj clar al şefului galeriei rapidiste. S-a aflat ce a spus despre căpitanul echipei.

Înfrângerea de sâmbătă seara a Rapidului a adus un val de critici asupra echipei, în special asupra lui Cristian Săpunaru. Suporterii au fost foarte supărați pe jucători încât la finalul partidei nici nu au vrut să îi salute.

Avertisment pentru oamenii lui Cristiano Bergodi!

După toată situația creată, Liviu Ungurean, liderul suporterilor rapidiști, a vorbit despre înfrângerea cu Poli Iași, 3-1, și de dezamăgirea suporterilor. Acesta a precizat în schimb că susținerea pentru echipă nu va dispărea.

Este normal să fim supărați pentru rezultatul de aseară. Să nu uităm că doar împreună suntem puternici și trebuie să susținem Rapidul indiferent de ce se întâmplă.

N-am dormit deloc, doar am ațipit un pic. Asta e viața. Ăsta e fotbalul. Nu vreau să comentez foarte multe. Să iasă ei să vorbească. Noi, galeria, ne-am prezentat ca de obicei, adică impecabil.

Se mai întâmplă și chestii de genul ăsta. Important e că mergem miercuri cu UTA să-i susținem. O să fim în continuare acolo. Nu-mi stă mie bine să vorbesc despre echipă. Ei știu mai bine ce se întâmplă acolo”, a  declarat Liviu Ungurean, pentru fanatik.ro.

Liviu Ungurean a deschis și subiectul criticilor din mediul online aduse lui Cristian Săpunaru.

”Bineînțeles că rămânem alături de Săpunaru, 100%. Ăștia sunt hateri de pe internet. Nu trebuie să îi băgăm prea mult în seamă”, a mai precizat Liviu Ungurean.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed