Avertisment pentru Elias Charalambous! Mihai Stoica a spus clar. Cei de la FCSB vor avea mari probleme

Avertisment pentru antrenorul campioanei, Elias Charalambous! Mihai Stoica a spus clar ce luptă grea îl așteaptă sezonul viitor. Cei de la FCSB vor avea mari probleme cu contracandidatele la titlu.

Pe Elias Charalambous îl așteaptă un nou campionat foarte greu. Celelalte echipe care au ca obiectiv câștigarea titlului au adus antrenori noi. FCSB se pregătește acum de preliminariile Champions League și trebuie să facă față cu brio adversarilor puternici cu care vor da piept.

Avertisment pentru Elias Charalambous!

CFR Cluj l-a adus pe banca tehnică pe Dan Petrescu iar Rapid pe Neil Lennon. Ambii își doresc să câștige campionatul sezonul următor, lucru care îi îngreunează munca tehnicianului de la FCSB.

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a avut deja o discuție cu Elias Charalambous în care i-a atras atenția că lucrurile vor fi mai dificile. Venirea lui Petrescu la CFR Cluj le da bătăi de cap campionilor din acest sezon al Superligii.

„Nu, n-am vorbit cu Elias despre Lennon. Dacă aş discuta, nu putem vorbi despre antrenorul unei contracandidate. Am discutat cu Elias despre Dan Petrescu şi i-am explicat că o să avem o problemă mare cu Dan Petrescu”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

Ardelenii au încheiat sezonul pe locul doi, la trei puncte în spatele FCSB-ului. Acest loc din clasamentul o trimite pe CFR Cluj în preliminariile Conference League, direct în turul secund. FCSB va juca în preliminariile Champions League, încă din primul tur.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed