Avertisment devastator pentru Simona Halep! Ce se va întâmpla la TAS cu suspendarea. E foarte grav

Avertisment devastator pentru Simona Halep! S-a aflat ce se va întâmpla la TAS cu suspendarea. E foarte grav. Campioana noastră a primit patru ani pedeapsă în cazul de dopaj.

Simona Halep speră ca cei de la TAS să îi reducă suspendarea, mai ales că tot procesul se va lua de la zero. Totuşi, un expert vine cu un avertisment devastator pentru fostul lider WTA.

Avertisment devastator pentru Simona Halep!

Acuzatorii de la ITIA au reuşit să obţină o suspendare record pentru Simona Halep. La scurt timp după aflarea verdictului în cazul său de dopaj, Simona a anunțat că va ataca decizia la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Până la efectuarea acestui pas, Richard Ings, fost șef al programului de antidoping al ATP și CEO al Autorității Sportive antidoping din Australia, susține că pedeapsa primită de Simona Halep din partea ITIA este una ”norocoasă”. Mai mult, o avertizează pe Halep. Ar putea primi o pedeapsă și mai aspră din partea TAS.

”Bazându-mă pe decizia detaliată, a fost norocoasă că a primit o suspendare de doar patru ani. Acolo (n.r. la TAS), cazul va fi reaudiat. O judecată diferită este posibilă, inclusiv o majorare a pedepsei”, a spus Richard Ings, în podcastul lui David Low.

În anul 2018, italianca Sara Errani a fost suspendată 10 luni, după ce a mers la TAS, în urma suspendarii primite pentru dopaj cu letrozole. Înainte de a merge la Tribunalul de la Lausanne, Sara Errani primise o suspendare de doar două luni.

În acest moment, Halep a ieşit complet din clasamentul WTA. Speră ca cei de la TAS să îi reducă pedeapsa la minim jumătate. Asta pentru că a susţinut mereu că nu s-a dopat şi că substanţa a ajuns în corpul ei în mod accidental.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed