Avertisment crunt pentru vedeta lui Cristiano Bergodi! Ce este obligat să facă jucătorul. Edi Iordănescu tocmai l-a exclus de la echipele naţionale

Viorel Moldovan a dat de pământ cu jucătorul lui Cristiano Bergodi! Fostul internațional a transmis un avertisment categoric pentru Andrei Borza, fundașul care aproape și-a distrus cariera. Edi Iordănescu, verdict cert.

Andrei Borza, exclus de la echipele naționale! S-a aflat ce trebuie să facă giuleșteanul pentru a-i reintra în grații lui Edi Iordănescu.

Avertisment crunt pentru vedeta lui Iordănescu!

Sub comanda lui Crsitiano Bergodi la Rapid, Andrei Borza a fost văzut drept o variantă pentru postul de fundaș stânga în cadrul primei reprezentative!

Giuleșteanul a fost protagonist într-un episod controversat, la scurt timp după ce Rapid a pierdut rușinos în fața celor de la Iași, 1-3. A ieșit în club, în noaptea eșecului, alături de coechipierul Alexandru Albu, lucru ce i-a adus excluderea din lotul alb-vișiniilor, pierderea postului de titular și decăderea iremediabilă în ochii selecționerului naționalei.

Viorel Moldovan, fost internațional, i-a oferit un sfat fundașului stânga de la Rapid.

„La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine. Poate se trezeşte şi se pune pe treabă. Calităţi are foarte bune. Eu cred în potenţialul acestui jucător. A demonstrat la Gică Hagi, a câştigat campionatul.

Trebuie să lase orice altă preocupare şi să se pună pe treabă. Îl puteai lua în considerare pentru EURO dacă se ţinea de treabă.

E tânăr şi e posibil să nu facă faţă presiunii, dar putea fi o soluţie, de ce nu?”, a spus Viorel Moldovan la Orange Sport.

”Borza să își pună ordine în viață!”

Edi Iordănescu a oferit o primă reacție referitoare la acțiunile lui Andrei Borza, în cadrul conferinței de presă premergătoare amicalului dintre România și Columbia, 2-3.

”Borza să-și pună ordine în viața personală, înainte de a veni la națională. Eu nu accept gesturi de genul respectiv. Rapid a cheltuit bani mulți la transfer, este un club bine structurat, cu o mentalitate corectă, dar eu nu voi accepta niciodată asemenea episoade la națională.

Când pierzi, suferi, analizezi, stai alături de colegi, pui capul pe umărul celui din stânga, data viitoare el pe al tău, stai și vezi, responsabil, ce-ai greșit. Înainte de a mai vorbi de partea lui sportivă, să vedem ce vrea el de la cariera lui!”, a spus Edi Iordănescu.

Declarațiile lui Andrei Borza, în urma evenimentului din Iași: ”Cel mai mare regret al meu!”

„Îmi pare rău faţă de club, staff, conducere, colegi şi suporteri pentru ce s-a întâmplat acum o lună. Vreau să uit cât mai repede acel episod pentru că am făcut o greşeală. Mă voi gândi doar la prezent şi viitor. Înţeleg, nu ai voie să faci aşa ceva dacă vrei să vii la echipa naţională. Îmi pare nespus de rău şi faţă de selecţioner (n.r. – Edward Iordănescu). Eu acum vreau să muncesc şi să arăt tuturor că sunt cel mai bun.

Până acum e cel mai mare regret al meu. Sunt la început de carieră, joc de doi ani la seniori. Mă vedeam foarte sus, dar a venit la timp acel episod, şi după ce am urcat, am coborât extrem de rapid. Îmi pare nespus de rău. Eu cred în mine şi în ce pot face. Dacă muncesc şi dau totul pe teren mereu, pot să ajung la EURO la vară!”, a declarat Andrei Borza, într-o conferință de presă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed