Avertisment clar al lui Marius Lăcătuș! Fiara i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu. Ce se va întâmpla la EURO 2024

Avertisment clar al lui Marius Lăcătuș! Fiara i-a transmis un mesaj lui Edi Iordănescu. S-a aflat ce se va întâmpla la EURO 2024 și ce trebuie să facă selecționerul pentru a putea rămâne cât mai mult în joc.

Echipa națională a României va juca ultimul meci din preliminariile EURO 2024, marți de la ora 21:45, cu Elveția.

Avertisment clar al lui Marius Lăcătuș!

Deoarece tricolorii vor întâlni foarte multe echipe puternice la Campionatul European din 2024, Marius Lăcătuș îl avertizează pe Edi Iordănescu, în direct la digisport, să își ridice nivelul pentru a avea rezultate pozitive.

„M-am bucurat pentru calificare. După o perioadă, avem și noi posibilitatea să avem emoțiile, trăirile noastre, la un turneu final. Până acum priveam fotbalul, dar când nu ești implicat direct cu echipa ta de suflet, poți să treci mai ușor cu vederea anumite lucruri. Când echipa națională este calificată acolo, trăirile sunt cu totul altele.

Felicitări tuturor pentru rezultatul obținut, chiar dacă am mai discutat că s-au acumulat puncte, dar jocul a suferit. Am ajuns în situația în care suntem pe primul loc, neînvinși.
Acum trebuie văzut ceea ce se va întâmpla la Campionatul European. Părerea mea, echipa națională, pentru a putea spera la un joc bun, la niște rezultate pozitive, trebuie să-și ridice nivelul. Pentru că acolo în niciun caz nu vom mai avea adversarii pe care i-am avut în această grupă.

Nivelul va fi ridicat și din punctul de vedere al echipelor pe care le întâlnim, dar și din punctul de vedere al jucătorilor. Vor fi prezenți cei mai buni jucători din campionatele de top din Europa” a spus Marius Lăcătuș.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed