Decizie uluitoare. Un selecționer și-a dat demisia, deși și-a dus echipa la EURO 2024

Selecţionerul Cehiei, Jaroslav Silhavy, a anunţat luni seară că demisionează din postul său. S-a întâmplat la doar câteva minute după calificarea echipei naţionale de fotbal la EURO 2024, în urma victoriei cu scorul de 3-0 în faţa reprezentativei Republicii Moldova.

„Chiar dacă suntem fericiţi acum, am decis deja înaintea meciului că nu vom continua”, a declarat antrenorul în vârstă de 62 de ani.

Silhavy, care a condus selecţionata Cehiei până în sferturile de finală la precedentul Campionat European de fotbal, înainte de a-i asigura un loc la turneul final care va avea loc anul viitor în Germania, s-a aflat sub tirul criticilor pentru evoluţiile slabe ale elevilor săi în Grupa E, în care cehii s-au clasat pe locul secund după Albania, în condiţiile în care au câştigat doar patru meciuri din opt, scrie agerpres.ro.

Naţionala Cehiei a fost afectată, totodată, de un scandal cu mai puţin de 48 de ore înaintea meciului decisiv cu Republica Moldova. Trei internaţionali – Vladimir Coufal (West Ham United), Jakub Brabec (Aris Salonic) şi Jan Kuchta (Sparta Praga) – au fost excluşi din lot pentru că au petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică într-o discotecă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed