Au dat foc la ţară! Nebunie la Cupa Mondială 2022. Fanii au ieșit în stradă după ce Croația a câștigat medalia de bronz

Suporterii croați au luat cu asalt străzile din Zagreb, după ce Croația a învins Maroc, scor 2-1, și a câștigat finala „mică” a Campionatului Mondial 2022.

Imediat mii de fanii au început petrecerea și au făcut spectacol. Au aprins torțe și artificii în centrul Zagrebului.

„Aceasta este o medalie de bronz, dar are strălucire de aur. Am câștigat un meci dificil, dar e ceva mare, o medalie pentru toată Croația și pentru oamenii noștri, pentru toți cei care ne urmăresc, care ne susțin și care ne iubesc în toată lumea.

Două campionate, două medalii, e ceva fantastic! Multe felicitări jucătorilor mei!”, a declarat selecționerul Zlatko Dalic.

Luka Modric: „Am făcut ceva cu adevărat teribil pentru fotbalul din Croația”

„Noi am făcut ceva cu adevărat teribil pentru fotbalul din Croația. Ne doream aurul, am fost aproape. Putem să fim mândri de jocul nostru și mergem în Croația ca învingători.

Mergem acum să sărbătorim acasă. Succesele cu echipa națională sunt speciale pentru mine și mă fac fericit. Ca echipă, am crescut foarte mult. Croația nu este un miracol care se întâmplă o dată la 20 de ani. Nu pot să mă uit acum la noi ca la un cal negru, ci ca la o forță în fotbal”, a spus Luka Modric.

„Acest bronz este aurul nostru. Să câștigi bronzul în acest gen de competiție e un plus. Este ceea ce merită oamenii noștri și foarte rar poate cineva să facă asta în patru ani”, a mai spus selecționerul Croației.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed