Atacat de Mititelu și Porumboiu, șeful CCA a contraatacat! Vassaras a făcut public dialogul dintre Kovacs și arbitrul din camera VAR

Primul a ridicat tonul patronul lui FCU Craiova, Adrian Mititelu. Care l-a acuzat de intenție pe centralul partidei cu CSU Craiova, Istvan Kovacs.

”Viciere de rezultat. Lucrurile se complică. Dețin informația că arbitrul VAR (n.r. – Cătălin Popa) i-a comunicat lui Kovacs faptul că Bahassa nu a lovit mingea cu mâna, prin urmare, nu a fost penalty! Deși a fost avertizat, Kovacs a ignorat complet!”, a strigat imediat după meci Mititelu.

Apoi a venir rândul fostului ecuson FIFA, Adrian Porumboiu, să-l demoleze pe șeful arbitrilor, care a ieșit cu un comunicat imediat după atacurile lui Mititelu.

„Vassaras e un idiot! Îmi asum ce spun, chiar îl rog să mă dea în judecată, dar nu pot avea altă impresie despre el când vine să ne mintă în față și să ne spună că e henț când pe toate reluările se vede că nu e. E clar că apără minciuna, iar când cineva apără minciuna înseamnă că are alte interese”, a spus Porumboiu pentru gsp.ro.

Grecul a reacționat astăzi., oferind imaginile și dialogul din camera VAR „Așa cum am precizat deja și așa cum se poate observa și din imagini, protocolul VAR a fost aplicat în mod corespunzător la faza respectivă. Arbitrul a dictat penalty văzând o atingere cu mâna, depărtată de corp și aflată într-o poziție nenaturală, iar arbitrul VAR i-a confirmat acestuia decizia revăzând imaginile din unghiurile de filmare disponibile.

Pentru a dezminți acuzațiile domnului Mititelu, care a declarat că deține informații conform cărora arbitrul VAR i-a comunicat arbitrului de centru că mingea nu a fost atinsă cu mâna, iar arbitrul de centru ar fi ignorat intervenția VAR, am decis să facem publice imaginile și dialogul din camera VAR care fac lumină în acest caz”, a precizat președintele CCA, Kyros Vassaras.

Acesta a fost dialogul din arbitrul de centru și cei din fața monitoarelor:

Camera VAR: Iau eu zidul. Iau eu grupul de jucători și dă-mi…
Camera VAR: 16-le?
Camera VAR: Așa?
Camera VAR: Da, da.
Camera VAR: Corner.
Kovacs: Penalty!
Camera VAR: A dat penalty?
Camera VAR: Verifică! Întârzie puțin, sunt verificări (către Kovacs). Nu văd cu nicio cameră. E cu mâna pe sus…
Kovacs (către jucător): Penalty check, don’t worry! (Se verifică lovitura de la 11 metri, nu-ți face griji)
Camera VAR: A ridicat mâna, da, se vede, se vede. Pare în cap? Nu se vede din unghiul ăsta. Dă-i! Mai înapoi. Uite, uite! Confirmăm, confirmăm, confirmăm. Excelent, Cristi (n.r. unul dintre operatori). Bravo, frate!
Camera VAR (către Kovacs): Ai dat avertisment?
Kovacs: Am dat avertisment la #28.
Camera VAR: 28, ăsta este, perfect.

 

 

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed