Atacat de Dănuț Lupu, Marius Șumudică ridică talpa sus. Îl amenință pe dinamovist: `Știu multe despre el, să stea în banca lui că se lovește`

Atacat de Dănuț Lupu, Marius Șumudică ridică talpa sus. Îl amenință pe dinamovist: `Știu multe despre el, să stea în banca lui că se lovește`.

Marius Șumudică a luat foc, după ce a auzit că Dănuț Lupu și-a arătat colții la el. Șeful Academiei CS Dinamo l-a acuzat pe antrenorul lui Al Raed că nu este deloc rapidist, așa cum se pretinde.

Contraatacul lui Marius Șumudică

Șumudică n-a rezistat. Și a răbufnit. ”Am văzut că sunt atacat de Dănuț Lupu. Sunt multe chestii cu care poți să mă ataci, dar nu poți să spui că nu sunt rapidist, nici nu înțeleg de ce m-a atacat. Probabil că intrase un con de umbră și voia să mai audă președintele de la CS Dinamo de el.

Eu îi transmit că e greu cu Șumudică și știu multe despre el. Să nu vorbească el de Șumudică sau de cât de rapidist e. Am vrut să intru și să-i spun să stea în banca lui că se lovește”, a spus Marius Șumudică, la Liga Digi Sport.

„Șumi nu e rapidist, stai liniștit! Șumi nu e rapidist, el e cu Sportul Studențesc. (n.r. dacă un rapidist adevărat ar fi purtat discuții cu FCSB) În afară de Șumi? Niciunul”, a spus Dănuț Lupu, acum, potrivit Fanatik.

”Am avut ofertă de la FCSB, am și acum contractele pe mail, trimise de Argăseală. Am plecat la Constanța, nu puteam să mă duc să semnez, am fugit la Constanța, mi-era greu să semnez.

Gigi s-a dus la mine acasă, la familia mea, când avea COVID și o să-l respect toată viața mea. Este prietenul meu și mă mândresc cu acest lucru, dar asta nu are legătură cu fotbalul”, a povestit Şumudică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed