Atacantul lui Edi Iordănescu are tupeu! Anunţ uluitor al lui Denis Drăguş. Ce a putut să spună înaintea meciului cu Slovacia / Video

Atacantul lui Edi Iordănescu are tupeu! Anunţ uluitor al lui Denis Drăguş. S-a aflat ce a putut să spună înaintea meciului cu Slovacia. Vârful naţionalei vrea victoria în ultimul meci şi calificarea în optimile EURO 2024 din postura de lider al grupei.

Denis Drăguş a spus clar. Naţionala României joacă meciul cu Slovacia cu gândul la victorie şi la primul loc în grupa E de la EURO 2024.

Atacantul lui Edi Iordănescu are tupeu!

Denis Drăguş este extrem de încrezător înaintea ultimului duel din grupă. ”Familia a fost alături de noi de la început. A fost important că am putut sta o după-amiază alături de ei. Ne-au încărcat. Suntem mai mult decât pregătiţi pentru meciul de miercuri. Cred că toată Europa a fost uimită de suporterii români.

Ne-am recuperat bine. Toată lumea şi-a făcut treaba bine. Am dat totul şi pe aspectul ăsta şi suntem pregătiţi pentru Slovacia, Mergem să câştigăm, să luăm locul 1 în grupă, cu gândul ăsta plecăm, şi să facem lumea din nou fericită.

După ce am văzut şi simţit la acest EURO, aş renunţa şi la mai mulţi ani din carieră ca să joc un sfert de finală la 6 iulie, când e ziua mea. Suntem gata să dăm şi ultima picătură pe teren, pentru România”, a declarat Drăguş, conform frf.ro.

România a fost învinsă, sâmbătă, de Belgia, scor 2-0, în grupa E de la EURO 2024. Joacă meciul decisiv pentru calificarea în optimi, miercuri, de la ora 19.00, cu Slovacia. În celălalt meci din grupă, de la aceeaşi oră, se duelează Ucraina cu Belgia. Înaintea ultimei etape, toate cele 4 echipe din grupă au câte trei puncte. România s-ar califica şi cu un egal, dar şi cu o înfrângere. Dacă pierdem însă vom sta la mâna jocului rezultatelor.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed