Atac la adresa Simonei Halep! Dezvăluirea care o va enerva crunt pe sportivă. Totul a fost făcut public / Video

O fană a Simonei Halep a decis să-și spună părerea despre jucătoarea de tenis, după ce în urmă cu mai mulți ani a avut ocazia să o întâlnească.

Tânăra a fost profund dezamăgită și descrie întâlnirea drept „cea mai nasoală experiență”. Totul s-a întâmplat în China, în anul 2015.

Atac la adresa Simonei Halep

Raluca Ursu a povestit cum a decurs întâlnirea sa cu Simona Halep în urmă cu mai mulți ani. Deși jucătoarea de tenis este mereu cu zâmbetul pe buze, uneori poate să fie total diferită se pare.

Raluca, spune că a avut ocazia să o întâlnească în China la un turneu. Halep a avut nevoie de un traducător pentru a se înțelege cu un stilist. Femeia s-a bucurat să o ajute, dar la final a fost extrem de dezamăgită.

„Am întâlnit-o pe Simona Halep și a fost de departe cea mai nasoală experiență pe care am trăit-o cu o celebritate. A fost în urmă cu câțiva ani, când locuiam în China. Vorbim de anul 2015, în Wuhan, mai exact. Eu lucram într-un hotel de 7 stele acolo, dar jucătoarele de tenis stăteau într-un hotel ce făcea parte din același grup, vis a vis de hotelul nostru. Hotelul la care lucram avea un hair salon.

La un moment dat, vine managerul de la hair salon să mă roage să mă duc până sus pentru că este o jucătoare de tenis acolo, vrea să își facă ceva la păr și nu se înțelege cu hairdresser-ul. În acel moment habar nu aveam că era vorba de ea, pur și simplu era o străină care avea nevoie de ajutor.

Intru și o văd pe Simona Halep. Menționez că era 2015, deci încă nu era așa cunoscută și așa campioană. Era pur și simplu o jucătoare de tenis bună, în ascensiune. Eu știam de ea, eram super high, o văd pe Simona Halep”, a povestit Raluca Ursu, pe TikTok.

 

@lralucaursu

Am întâlnit-o pe Simona Halep si a fost cea mai mare dezamagire. Storytimeeeee🥹🤪

♬ original sound – LRA

„Am și sters-o, pentru că am zis că nu, nu merită”

După ce a ajutat-o pe constănțeancă, tânăra și-a doit să facă o fotografie cu ea, dar a regretat, pentru că Halep a fi avut o atitudine arogantă.

„Am zis că ăsta e momentul meu, trebuie să fac o poză cu ea. Am trecut peste privirea aia pe care mi-o arătat-o. Mă duc către ea, îi zic „Simona, dacă nu te superi, ai putea să faci o poză cu mine?. 

 Am făcut poza, am și posatat-o la vremea respectivă, după care am și sters-o, pentru că am zis că nu, nu merită. M-a lăsat cu un gust foarte, foarte, foarte amar toată faza asta”, și-a încheiat povestirea Raluca.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed