Atac dur la adresa lui Mircea Lucescu. Un fost antrenor al celor de la Dinamo Kiev l-a făcut praf

Mircea Lucescu este antrenorul celor de la Dinamo Kiev din anul 2020. Contractul lui va expira în vara anului 2024.

Totuși, Yozhef Sabo (83 de ani), fost antrenor al echipei, spune că Dinamo Kiev are nevoie de un alt tehnician.

Mircea Lucescu nu mai este dorit la Dinamo Kiev

Yozhef Sabo spune despre Lucescu că este „indiferent” și că din cauza lui echipa nu joacă mai nimic.

„Am mai spus-o că Dinamo Kiev nu are o echipă. Mă uit la Lucescu, este deja indiferent. Dacă înainte se ridica, dădea din mâini, spunea ceva, acum este indiferent.

Trebuie să plece, deoarece cu această echipă nu va face nimic. Nu are niciun jucător. Echipa nu joacă nimic. Nu vezi o combinație, nimic. Au adus jucători care nu sunt de Dinamo Kiev”, a spus acesta, conform Spotmedia.

Dinamo Kiev este pe locul 4 în Ucraina și a fost eliminată din Cupele Europene. Echipa are 33 de puncte în 17 partide jucate.

Antrenorul român a fost inclus recent într-un top al publicației FourFourTwo din Marea Britanie. El ocupă locul 87 și este considerat o „legendă a Șahtiorului”.

„Lucescu este o legendă a Șahtiorului. A fost profesorul nostru nu numai în fotbal, ci și în viață.’ Așa a spus căpitanul Darijo Srna despre antrenorul său plecat în 2016 și nu a exagerat – Lucescu și-a încurajat adesea echipele cosmopolite să studieze, să citească, să învețe limbi străine și să ia lecții de gătit.

Șeful României a câștigat, de asemenea, 13 titluri în Europa și o Cupă UEFA – în cei zece ani petrecuți la Șahtior Donețk. Acum este la conducerea lui Dynamo Kiev, după o perioadă în Turcia”, a scris publicația britanică.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed