Atac dur la adresa echipei lui Edi Iordănescu! Prestaţia naţionalei cu Columbia l-a enervat cumplit: ‘După 0-2 n-am mai urmărit meciul!’

Atac fără precedent la adresa întregului lot al lui Edi Iordănescu! Evoluția naţionalei de pe Civitas Metropolitano, contra reprezentativei Columbiei, l-a enervat cumplit pe Ionuț Lupescu.

Ionuț Lupescu a dat de pământ cu tricolorii lui Edi Iordănescu, în urma celui de-al doilea meci de pregătire al lunii martie! România-Columbia, 2-3.

Atac dur la adresa echipei lui Edi Iordănescu!

Ionuț Lupescu a urmărit doar primele 36 de minute ale meciului de pregătire dintre România și Columbia, premergător turneului final din Germania! Tricolorii au făcut spectacol tocmai în ultimele minute de joc, provocând probleme serioase sud americanilor.

Fostul component al Generației de Aur a recunoscut că a renunțat la a mai urmări amicalul, în momentul în care naționala noastră era condusă cu scorul de 2-0. Lupescu s-a declarat a fi dezamăgit de modul în jucătorii s-au prezentat, sub tricolor, marți seară.

”Am urmărit meciul doar până la 0-2 și, după aia, nu l-am mai urmărit. Asta e… diferență mare! Nu mă așteptam să fie așa mare diferență.

N-am niciun remarcat din echipa României. Nu prea am ce să comentez, pentru că nu am văzut ca lumea. (n.r. credeți că asta e fața României?) Nu știu care e fața României. Nimeni nu știe care e fața României. Vom vedea!”, a spus Lupescu, pentru playsport.ro.

Selecționata lui Edi Iordănescu a reușit să preia controlul partidei abia pe finalul meciului. Ianis Hagi și Florin Tănase au marcat în minutul 84, respectiv 90+4. Tabela de marcaj a afișat scorul final, 3-2 pentru sud-americani.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed