Atac devastator la adresa vedetei lui Elias Charalambous! Jucătorul de la FCSB, făcut praf în direct. Ce greșeală a făcut

Darius Olaru, jucător de bază indubitabil în primul 11 al lui Elias Charalambous, a gafat într-un mare stil, după ce patronul Gigi Becali admitea că-l va lăsa să plece de la FCSB doar în schimbul unei sume demne de liderul Superligii! Omul de afaceri vrea șapte milioane de euro.

Mijlocașul, însă, și-a stabilit singur prețul. Olaru declara că suma pe care viitorul său club ar trebui să o achite celor de la FCSB este mult mai mică. Vedeta roș-albaștrilor și-a înjumătățit valoarea.

Jucătorul de la FCSB, făcut praf in direct!

Darius Olaru își subestimează calitățile și consideră că Gigi Becali ar trebui să-l lase să plece de la FCSB chiar și în schimbul a 2-3 milioane de euro.

Ioan Andone l-a taxat pe fotbalist în urma declarațiilor oferite și a subliniat faptul că jucătorii nu ar trebui să se implice în deciziile conducătorilor de club.

”Un jucător nu trebuie să aibă o părere despre suma sa de transfer. Ce treabă are el cu asta? Dacă vine o ofertă, să negocieze cu clubul.

Nu a fost inteligent când și-a spus contractul. Cred că Gigi accepta o clauză de trei milioane. Nu are voie să mai vorbească. Poate să ceară Gigi și 50 de milioane!”, a spus Ioan Andone, la digisport.ro.

”Nu contează țara, contează doar cine plătește!”

Gigi Becali este dispus să-l vândă pe Olaru, pentru prețul corect. Mijlocașul a fost motorul FCSB-ului anul acesta, alături de Florinel Coman care va pleca, la final de campionat, în Qatar.

”Am cerut șapte milioane (n.r.- de euro). Dacă dau șapte milioane, bine. Nu contează țara, contează doar cine dă șapte milioane. Se face în iarna asta dacă dau cele șapte milioane.

Eu nu fac lupta la titlu. Eu fac bani. Mie îmi trebuie bani ca să mă lupt la titlu. Așa știu eu. Voi, ce știți voi, treaba voastră!”, a spus Gigi Becali în iarnă.

Olaru a contestat public alegerile latifundiarului din Pipera.

”(n.r.- E rezonabil 7 milioane de euro pentru transferul tău?) Nu cred. Mi se pare cam mult! (n.r.- Două-trei milioane?) Pe-acolo!”, a declarat Olaru.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed