Atac devastator la adresa rivalei Simonei Halep! Remarca ce a pornit scandalul. Se va retrage la finalul sezonului din circuit

Rivala Simonei Halep a spus clar! Remarca făcută a portnit un întreg scandal. Se va retrage la finalul sezonului din circuitul mondial WTA. Boala de care suferă îi afectează viața personală și nu mai poate continua.

Danielle Collins, locul 53 WTA, a declarat că se va retrage la finalul acestui sezon din circuitul WTA.

Atac devastator la adresa rivalei Simonei Halep!

Într-un interviu dat de Danielle Collins cu ceva timp în urmă, sportiva a mărturisit că are o boală inflamatorie. Aceasta îi afectează capacitatea de a rămâne însărcinată. Acest lucru o face ca la finalul acestui sezon să se retragă.

”Mă tot întrebaţi acelaşi lucru şi simt că trebuie să mă justific mereu. Dacă eram bărbat, nu cred că m-aţi fi întrebat despre asta cu fiecare ocazie.

Trăiesc cu o boală inflamatorie cronică care îți afectează capacitatea de a rămâne însărcinată. Este o situație profund personală, aceasta este alegerea mea personală. Este mult mai mult decât tenisul și cariera mea.

Îmi place să vin aici și să concurez. Dar aceasta este o decizie de viață foarte importantă și asta ar trebui să fie destul de ușor de înțeles”, a declarat Danielle Collins.

Nu acest lucru a fost problema. Sportiva a fost taxată de Liam Broady, tenismanul de pe locul 131 ATP. Asta după ce Collins a subliniat faptul că trebuie mereu să se justifice pentru lucrurile pe care le face. ”Dacă eram bărbat, nu cred că m-aţi fi întrebat despre asta cu fiecare ocazie”.

Liam a comentat imediat. „Nu sunt sigur că ai văzut ce tratament a primit Andy Murray”, a fost atacul la adresa lui Collins.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed