Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu! Greşeala uriaşă a şefului FRF. Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit

Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu! Greşeala uriaşă a şefului FRF. Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit. Fostul şef LPF nu este de acord cu noul format al Cupei României. Îl consideră responsabil pe Burleanu pentru tot.

Răzvan Burleanu este făcut praf de Dumitru Dragomir. Ultimul spune că actualul format al Cupei României este unul foarte prost ales.

Atac devastator la adresa lui Răzvan Burleanu!

Finala Cupei României se va juca la Sibiu între Oțelul Galați și Corvinul Hunedoara. Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit. Îl atacă pe Răzvan Burleanu şi spune că formatul e o mare porcărie.

„Nu am nimic cu cele două finalistele din acest sezon. Departe de mine acest gând! Însă, dacă Voluntariul juca cu echipa de bază niciodată Corvinul, care acum este o echipă de Liga 2, nu ajungea în finală. Însă, până la urmă le transmit celor de la Corvinul un mare bravo pentru această reușită. Nu e vina Corvinului că cei de la FC Voluntari au decis să joace cu rezervele.

Dar, totuși, mie personal acest format de desfășurare al Cupei României mi se pare o mare porcărie. E o prostie! Meciurile sunt prea aglomerate, datele sunt puse cum sunt puse că alte ferestre nu sunt, și sunt mult mai multe meciuri. Iar echipele noastre nu fac față pe mai multe fronturi, cupele europene, campionat, Cupa României. Așa că, foarte multe echipe preferă să joace în Cupa României cu rezervele, în special echipele mari de la noi din România.

Burleanu și cei de FRF trebuie să mediteze asupra acestui aspect, iar dacă lor le place ce se întâmplă acum în România, atunci e treaba lor. Și sunt convins că nu o să le convină audiența de la finala de la Sibiu din toate punctele de vedere”, a spus Dragomir,  conform prosport.ro.

Dragomir îi dă lecţii lui Răzvan Burleanu. „Mie mi se pare o prostie și cum se joacă acum începând din sferturi. Păi cum să nu joci tu tur – retur, sferturile și semifinalele Cupei României?

Ce înseamnă asta cu doar un singur meci pe terenul nu mai știu eu cărei echipe după ce nu mai știu eu ce criteriu ales? Nu e normal așa ceva! Pe timpul lui Mircea Sandu și al meu nu se juca în acest fel. Vedeați voi pe atunci în Cupa României ca Steaua, Dinamo, Universitatea Craiova, dar și alte echipe să joace cu rezervele? Niciodată! Abia așteptau să joace între ele și juca pe teren pe viață și pe moarte, nu cum se joacă acum.

Ok, nu vrei să schimbi formatul nou, deși sunt sigur că nici lor nu le convine ce echipe au ajuns în finală, dar atunci le sugerez să facă cumva și să ofere 1 milion de euro la câștigătoarea Cupei României. Dacă echipele vor știi că se vor lupta pentru 1 milion de euro credeți că vor mai juca cu rezervele?

Eu nu cred așa ceva. Însă, trebuie găsită de urgență o soluție, pentru că nu poți să lași să se joace la nesfârșit cu rezervele. Iar apoi te mai miri că ajung prin finală echipe din ligi inferioare primei noastre divizii. Repet, nu am nimic cu Corvinul, dar ce te faci cu audiența? Până la urmă ai și tu o strategie de marketing, nu?”, a mai spus Dragomir.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed