Atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi! Un fost coleg al acestuia a dat din casă. Contestat din cauza relaţiei cu Gigi Becali

Atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi! Un fost coleg al acestuia a dat din casă. Contestat din cauza relaţiei cu Gigi Becali de pe vremea când era jucător și căpitan la FCSB. Totul a ieșit la iveală.

Fostul fotbalist Florin Lovin a dat detalii importante de pe vremea când Mirel Rădoi era jucător legitimat la FCSB. Acest lucru nu le-a căzut bine foștilor colegi de la echipă, din cauza relației de rudenie pe care fostul selecționer și Gigi Becali o au.

Atac devastator la adresa lui Mirel Rădoi!

Mirel Rădoi este finul patronului de la FCSB, încă de pe vremea când acesta era legitimat ca jucător la roș-albaștrii.

Florin Lovin a vorbit despre perioada în care Mirel Rădoi era la FCSB, și a declarat că acest lucru nu a fost ceva bun pentru echipă, deoarece toți credeau că fostul selecționer este favorizat.

Nu mi se parea ok ca Mirel să fie finul lui Gigi Becali și să fie și jucător la echipă. Nu sunt de acord cu astfel de chestii. Grupul va percepe mereu că acel jucător este favorizat.

La Mirel Rădoi aș scoate puțin din context. El era cel care se certa mereu cu nea Gigi, la toate ședințele venea, își spunea punctul de vedere. Chiar ascundea lucrurile ca să păstreze liniștea vestiarului”, a spus Lovin, pentru fanatik.ro.

”Mirel a fost lider în vestiar și nu a comentat nimeni”

În contradictoriu cu declarațiile lui Florin Lovin, Bănel Nicoliță a declarat că Rădoi a fost considerat un adevărat lider.

”Vă spun sincer, nu cred că a existat să îl sune de două ori sau de trei ori. Nu există! Numai dacă era un conflict la echipă, numai dacă un jucător nu era mulțumit și avea nevoie de ceva. Zicea: ‘Băi, Mirele, am înțeles că Bănel are probleme acasă. De ce nu-mi zici?!’.

De-aia Mirel a fost lider în vestiar și nu a comentat nimeni. Poate erau unii mai mari în vestiar decât Rădoi. Era Petre Marin, Ghionea, Goian. Când spunea ceva Mirel, era valabil pentru toată lumea. Asta înseamnă un lider! Așa l-am văzut eu pe Mirel.

Sunt mulți jucători care o să zică că așa e. Mirel Rădoi a venit după o accidentare de șapte luni! La fel, cu frică, teamă… Atunci l-am văzut și am zis: ‘Doamne, sper să nu am vreo accidentare nasoală’. E foarte greu, dar eu n-aveam frică!

Intra cu teamă, nu mai era Mirel pe care îl știam eu! Dar după mai multe antrenamente, ușor-ușor și-a revenit. Mulțumesc lui Dumnezeu că n-am avut probleme”, a declarat Bănel Nicoliță pentru aceași sursă.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed