Atac devastator la adresa lui Gică Hagi! Antrenorul celor de la Farul, contrat dur. Greşeala uriaşă pe care a făcut-o

Atac devastator la adresa lui Gică Hagi! Antrenorul celor de la Farul, contrat dur. Greşeala uriaşă pe care a făcut-o. Sunt dezvăluiri incredibile despre echipa constănţeană care vor produce un mare scandal.

Farul Constanța a avut destul de multe transferuri în această perioadă de marcato din vara anului 2023. Câțiva dintre jucătorii transferați au stat doar două săptămâni la echipa constănțeană, după care și-a făcut bagajul și a plecat.

Atac devastator la adresa lui Gică Hagi!

Fabio Vianna a ajuns între timp la FC Gyor, în Ungaria. Zorhan Bassong a rămas liber de contract. Pe ambii, Gică Hagi i-a luat de la retrogradata FC Argeș. Vianna a bifat 5 meciuri în tricoul Farului, în timp ce Bassong a jucat în doar două partide.

Daniel Stanciu, directorul executiv al celor de la FC Argeș, este de părere că Gică Hagi a eșuat în cupele europene și a avut un start ezitant în Superliga, din cauza transferurilor.

„Eu sunt un mare admirator și chiar am o relație foarte apropiată cu Gică, dar eu tot nu înțeleg ce a vrut el în vara asta de la cupele europene. Felul în care a pregătit el strategia cu două loturi…

(n.r. – Gică Hagi a spus că vrea în grupele Ligii Campionilor) Nu poți să vrei Champions League așa. Așa nu ai cum, indiferent cum e. Eu admit că la fotbal și în orice sport, chiar dacă ești puternic sau pregătit poți să ai neșansă, să prinzi o zi mai puțin bună, orice, dar nu așa. Nu te poți pregăti pe bucăți cu grupuri.

În sfârșit, e treaba lui, el știe. Dar felul în care a făcut două loturi, a luat niște jucători… A luat doi jucători de la FC Argeș, echipă retrogradată. A luat doi jucători, dintre care unul noi îl scosesem de pe listă, deci în ultimele 6 luni nu a evoluat decât în partidele de baraj, pentru că atunci mai avea drept de joc. Adică a făcut niște transferuri surprinzătoare. Și ai adus 10-12 jucători în condițiile în care… Cât mă costă ăștia? 100.000. Păi, hai, aduc doi jucători de 50.000, dar au valoare. Am dat un exemplu”, a declarat Daniel Stanciu, la ProSport.

Arsenal Londra, dată drept exemplu

Daniel Stanciu a dat drept exemplu pe Arsenal. Acesta a declarat că o echipă, pentru a face performanță, trebuie să se bazeze pe un nucleu cât mai fix de jucători.

„Eu asta nu înțeleg, mă uitam la Arsenal, că sunt mini fan. Joacă în weekend în campionat, miercuri în Champions League, dar are aproape aceeași echipă. Noi avem două echipe. Eu cred că o echipă nu poate să crească decât prin jocuri foarte multe. Crești de la săptămână la săptămână, de la meci la meci”, a adăugat Daniel Stanciu.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed