Atac devastator la adresa lui Ciprian Tătăruşanu! Portarul român, făcut praf. Ce i s-a reproşat după ce a plecat de la AC Milan

Atac devastator la adresa lui Ciprian Tătăruşanu! Portarul român, făcut praf. S-a aflat ce i s-a reproşat după ce a plecat de la AC Milan. A plecat după 3 ani de la echipa de pe San Siro, timp în care nu a putut să se impună ca titular. A fost folosit în doar 37 de partide.

Ciprian Tătăruşanu a ajuns la final de contract cu AC Milan și nu-și va prelungi înțelegerea cu gruparea de pe San Siro.

Atac devastator la adresa lui Ciprian Tătăruşanu!

Ciprian Tătăruşanu îşi caută echipă. A devenit liber de contract în această vară. Este dorit de mai multe formații din Italia, de Serie A, printre care și Cagliari.

Odată cu plecarea lui Paolo Maldini și a lui Frederic Massara, cei de la Gazzetta dello Sport au realizat un clasament al importanței transferurilor realizate de aceștia. Tătărușanu se află printre cele nereușite.

„Ca un leagăn. Mai întâi în top, după penalty-ul salvat lui Lautaro și titlul câștigat, apoi patru luni cu prea multe greșeli, în ultimul an. Ciprian Tătărușanu primește 5 din acest motiv. Bilanțul spune că a fost ok doar sezonul trecut și atât”, au scris italienii.

Printre jucătorii cu note mai mici decât cea primită de portarul român se mai află Charles De Ketelaere (4), Lucas Paqueta (4), Divock Origin (4).

37 de meciuri a strâns Tătărușanu în total la Milan. A cucerit un trofeu, titlul în Serie A, în sezonul sezonul 2021/2022.  600.000 de euro este cota de piață a lui Tătărușanu,în acest moment.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed