Atac devastator la adresa celor de la Rapid! Greşeala uriaşă a lui Dan Șucu și Daniel Niculae. Totul a ieşit la iveală

Atac devastator la adresa celor de la Rapid! S-a aflat greşeala uriaşă făcută de Dan Șucu și Daniel Niculae. Totul a ieşit la iveală.

Dani Coman, președintele celor de la Hermannstadt, a vorbit despre ipoteza numirii în funcția de antrenor principal la Rapid a lui Marius Șumudică.

Atac devastator la adresa celor de la Rapid

Dat fiind faptul că Adrian Mutu a ales să plece de la echipa din Giulești, primul nume invocat de oficialii de la Rapid pentru înlocuirea tehnicianului a fost cel al lui Marius Șumudică.

De altfel, Șumudică a spus anterior că unicul președinte de club cu care ar dori să lucreze este Dani Coman.

„Eu nu am fost pe nicio listă. Probabil el (n.r. Marius Șumudică) știe ce pot eu să fac. (n.r. Ce făceai dacă aveai nevoie de antrenor și Marius Șumudică era liber de contract) Mă duceam să îl iau cu mașina și îi luam și o geacă mai groasă ca să nu răcească.

Dacă la 20:05 se anunță că Marius Șumudică e noul antrenor, sunt convins că la 20:20 sunt cel puțin o mie de oameni în fața stadionului din Giulești. Stilul lui Șumudică se potrivește cu ceea ce înseamnă Rapidul.

(n.r. Ce sfat i-ai da lui Daniel Niculae?) Ce să zic, nu mai zic… Să îl ia pe Șumudică să îl pună antrenor!”, a afirmat Dani Coman, conform Digi Sport.

Recent, Marius Șumudică a afirmat că se află în relații bune cu Daniel Niculae, asta după ce, în urmă cu câteva luni, cel dintâi afirmase că nu ar dori să colaboreze cu președintele de la Rapid.

„Astăzi am avut o discuție cu Daniel Niculae. M-a sunat. Am avut o discuție despre ce s-a întâmplat. Probabil au fost nemulțumiri și de partea lui, și de partea mea. Am bătut palma, suntem bărbați. El m-a sunat astăzi și am lămurit această problemă”, a declarat Șumudică, conform aceleiași surse.

Marius Șumudică: „Nu vreau să lucrez cu Daniel Niculae”

În mai 2023, fostul antrenor al celor de la Al-Raed spusese că nu ar vrea să colaboreze cu Daniel Niculae, dar și că dacă cei de la Rapid l-ar dori drept antrenor, cerința sa ar fi aceea ca Dani Coman să fie numit președinte la formația de lângă Podul Grant.

„Este decizia mea: nu vreau să lucrez cu Daniel Niculae. Eu dacă aș ajunge la Rapid vreodată aș lucra numai cu Dani Coman, dar acolo există un conducător, un investitor, care se numește Dan Șucu și care are o relație foarte bună cu Daniel Niculae. Eu îl respect pe Daniel Niculae, n-am nimic cu el, l-am avut coleg când eram și eu jucător, apoi l-am și antrenat, n-am niciun fel de problemă, dar nu mă văd lucrând cu el. Nu mă văd.

Da, nu suntem compatibili. Eu dacă aș veni, de exemplu, să mă bat pentru campionat la Rapid peste 5 ani, una din condiții ar fi să vin cu Dani Coman președinte. Asta e condiția pe care aș pune-o”, a spus Șumudică la acea vreme.

Distribuie articol:

COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed