Atac devastator la adresa Andreei Bălan! S-a întâmplat de faţă cu iubitul sportiv. Ce i-a enervat pe fanii cântăreţei / Foto

Atac devastator la adresa Andreei Bălan! S-a întâmplat de faţă cu iubitul sportiv. S-a aflat ce i-a enervat pe fanii cântăreţei aflată într-o continuă vacanţă, departe de România. Blonda a ales să-şi petreacă începutul de an în Australia.

Andreea Bălan este judecată de fanii virtuali. Aceştia au criticat-o pe reţelele de socializare pentru ţinuta din vacanţă.

Atac devastator la adresa Andreei Bălan!

Andreea Bălan și jucătorul de tenis, Victor Cornea sunt împreună de câteva luni. Cei doi sunt de nedespărțit. În această perioadă, Victor Cornea se află în Australia, acolo unde a participat la turneul de la Brisbane, în proba de dublu. Sportivul din România a pierdut însă, astfel că a părăsit competiția. Așteaptă acum să participe la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Până atunci, Cornea se pregătește pentru Adelaide ATP, care se va derula în perioada 8-13 ianuarie 2024. Când nu are antrenamente, Victor se plimbă cu Andreea. Artista este responsabilă cu fotografiatul și cu filmatul. Cea mai recentă postare a cântăreței a iscat multe comentarii.

”La capătul lunii, doar fericită și îndrăgostită”, a fost mesajul publicat de Andreea Bălan, postare care a atras aproximativ 10.000 de comentarii. ”Dacă ți-ai mai schimba și tu stilul puțin. Numai rochii și tocuri, ești în vacanță.. relaxează-te. Poți fi frumoasă și fără astea! Vacanță plăcută”, a scris una dintre urmăritoare.

La aproximativ patru luni de la startul relației, Andreea Bălan și Victor Cornea au decis să se mute împreună. Acum locuiesc în casa de 850.000 de euro din nordul Bucureștiului deținută de artistă.

”Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine.

Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil.

Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a spus Andreea Bălan, la Antena Stars.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed