Artista celebră refuzată de sportiv! Imaginile care au făcut înconjurul Planetei. Jucătorul lui Darren Cahill a şocat pe toată lumea / Foto

Artista celebră a fost refuzată de jucătorul lui Darren Cahill. Imaginile care au șocat pe toată lumea au făcut înconjurul Planetei. Jannik Sinner s-a impus în finala de la Miami și a urcat pe locul 2.

Jannik Sinner a câștigat duelul cu Grigor Dimitrov, în finala de la Miami, scor 6-3, 6-1, iar celebra Laura Pausini a venit să îl susțină.

Artista celebră refuzată de sportiv!

Celebra cântăreață a venit să îl susțină pe jucătorul cu numărul 2 ATP, la Miami Open.

La finalul meciului Laura Pausini, a coborât pe terenul de tenis pentru a face câteva fotografii cu jucătorul de tenis, iar ce a urmat a devenit imediat viral.

Se pare că artista a vrut să îl sărute pe sportivul de 22 de ani, dar acesta a întors imediat capul, lucru care l-a amuzat pe soțul cântăreței, care era de față, dar și pe iubita lui Jannik.

Pe contul cântăreței de Instagram au apărut mai multe fotografii din timpul finalei, cât și fotografiile pe care le-a făcut cu sportivul. Potrivit mesajului postat de aceasta, Jannik este o persoană pe care o susține și o apreciază foarte tare.

„Campionul nostru Jannik Sinner a adus încă o victorie pentru Italia, datorită talentului, antrenamentului, voinței și caracterului său.

Ești o mare mândrie pentru noi toți și un exemplu pentru toți tinerii! A fost minunat să fiu alături de tine în această zi foarte importantă! Și este doar prima dintre multele întâlniri care ne așteaptă, voi face tot posibilul să te urmăresc! Mulțumesc!”, a continuat cântăreața.

„Jannik al nostru este un adevărat exemplu pentru toți tinerii noștri care visează să facă lucruri mărețe. Trebuie să muncești din greu, să înveți. Să devii campion nu este un lucru ușor. Dar el este extraordinar, este un exemplu pe care îl admir foarte mult”, a mai scris Laura.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed