Novak Djokovic, gest șocant! Sârbul, alături de antrenorul care i-a distrus cariera Simonei Halep. Imaginea care l-a dat de gol / Foto

Novak Djokovic a făcut un gest la care mulți nu se așteptau. Sârbul a apărut alături de antrenorul care i-a distrus cariera Simonei Halep și speculațiile au început imediat să apară.

Liderul mondial a anunțat săptămâna trecută că se desparte de Goran Ivanisevic, iar deocamdată nu a anunțat cu cine va colabora, în cazul în care își mai dorește un antrenor.

Novak Djokovic, alături de Patrick Mouratoglou

Liderul clasamentului ATP s-a fotografiat alături de Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei Halep. Fotografia a fost făcută la doar câteva zile după ce Novak Djokovic a anunțat că nu mai colaborează cu Goran Ivanisevic. Croatul l-a ajutat să câștige 12 dintre cele 24 de titluri de Grand Slam pe care le are în palmares.

Fotografia a fost realizată la Monte Carlo, în timpul unui antrenament, înaintea turneului care se joacă în perioada 7-14 aprilie.

Fostul antrenor al Simonei Halep îl pregătește pe Holger Rune, dar internauții tot și-au pus întrebări, mai ales că Djokovic nu a anunțat deocamdată cu cine va colabora.

„Sezonul de zgură a început oficial!”, a spus Patrick în descrierea imaginii.

Nu este însă pentu prima dată când Djokovic se antrenează împreună cu Rune.

Ce a spus liderul mondial despre noul antrenor

„În ceea ce priveşte căutarea unui nou antrenor, nu am o idee precisă şi nu ştiu dacă va exista vreunul. Întotdeauna am avut antrenori alături de mine, încă de când eram tânăr. Încerc să mă gândesc la ceea ce ar putea fi bun pentru mine”, a declarat sârbul, potrivit lefigaro.fr.

Novak Djokovic și Goran Ivanisevic colaborau din  în anul 2018.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed