Artista celebră care i-a sucit minţile fotbalistului! Ce a putut să facă la debutul jucătorului la noua echipă. Imagini virale cu tânăra

Artista celebră care i-a sucit minţile fotbalistului! Ce a putut să facă Miruna Lazea la debutul jucătorului la noua echipă. Imagini virale cu tânăra, înghețată de frig, în tribunele arenei din Ceahlău.

Miruna Lazea îl susține necondiționat pe Marius Constantin, iubitul care tocmai a debutat pentru Ceahlăul Piatra Neamț!

Ce a putut să facă Miruna Lazea!

Marius Constantin a bătut palma cu Ceahlăul Piatra Neamț în această iarnă, după ce a stat liber de contract din vara anului 2023!

Fundașul a debutat în partida contra celor de la Concordia Chiajna, scor final 2-1. În tribune, Miruna Lazea a fost zărită susținându-l cu ardoare pe iubitul său cu 15 ani mai în vârstă decât aceasta.

La începutul partidei, ”Perla Banatului” l-a fotografiat pe stoper și a livrat fotografia pe rețelele de socializare. De-a lungul partidei, cântăreața de muzică populară a stat în picioare urmărind cu atenție fiecare mișcare a lui Marius Constantin.

La finalul partidei, jucătorul s-a îndreptat fără doar și poate spre tribune, acolo unde i-a oferit un sărut călduros iubitei sale care a îndurat frigul pe durata întregii partide.

Protagonist în videoclipul iubitei. Versurile au spus totul

„Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima
Nu știam ce mă așteaptă, dar acum ești tot ce aș vrea
Te-ai ținut de fusta mea și mi-ai furat inima
Cu un zâmbet și o lalea, am picat în vraja ta!”, este refrenul piesei lansate de iubita lui Marius Constantin.

Piesa Mirunei Lazea a fost lansată în vara anului 2023, iar fotbalistul a fost personaj principal în videoclip. Marius încerca să o seducă pe artistă, cu un buchet de flori cules chiar de acesta. „Eu nu credeam că pot să iubesc un vagabond. Vagabondul vieții mele ești!”, îi transmite artista, prin versuri.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed