Tânăra celebră care şi-a uimit propriul tată! Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri şi imagini incendiare cu fata fostului mare internaţional / Foto

Tânăra celebră care şi-a uimit propriul tată! Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut! Dezvăluiri şi imagini incendiare cu fata fostului mare internaţional. În ce ipostază a fost surprinsă Mayra.

Ilie Dumitrescu, emoționat din cale afară! Cum a reacționat fostul internațional când a văzut fotografia cu Mayra și Toto, copiii săi.

Ilie Dumitrescu nu s-a mai abţinut!

Ilie Dumitrescu are trei băieți și o fată, în urma celor două căsnicii pe care le-a avut! Fostul component al Generației de Aur îi are pe Dani și pe Sică, din mariajul cu Nela. Mayra și Toto sunt ceilalți doi copii ai săi, din urma căsniciei cu cea de-a doua soție, Letiția Badea.

Toto a postat recent o fotografie pe social media, cadru care îl surprinde alături de sora sa, Mayra. Tânărul a transmis și un mesaj care l-a emoționat până la lacrimi pe Ilie Dumitrescu.

”Da, este o relație specială între Toto și Mayra. Amândoi au beneficiat de educația primită la una dintre cele mai importante unități de învățământ din lume, de la Cambridge.

E un sentiment profund când îi vezi cât de bine se înțeleg și ce relație frumoasă au!”, a spus Ilie Dumitrescu, pentru digisport.ro.

Cum îi seamănă Mayra tatălui său

Ilie Dumitrescu a mărturisit ce a moștenit Mayra de la acesta.

”Mayra are calități deosebite. E superprofesionistă, pot spune că a moștenit asta de la mine, e studentă la SNSPA, acum.

Toto e stilat, manierat, mereu atent, profesionist și el, contează mult educația. Eu mereu am avut chestia asta, am ținut ca ai mei copii să fie educați. Te ajută foarte mult în viață.

De aceea am și ținut să facă școala britanică. Pentru că acolo te formezi ca om, își poți alege materiile, te învață cum să-ți găsești drumul în viață, este foarte important.

Sunt mândru de toți copiii mei și mă bucur că am parte de ei!”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Toto, mesaj emoționant despre sora sa: ”Cu tine mă simt acasă!”

”Poza e din vară. Veneam de la un casting pe care, evident, nu l-am luat. Ridic subiectul de casting ca să evidențiez cât de grea este viața de actor și ca să-mi justific ținuta, deși nu cred că este necesar (personal, nu aș opta pentru maieu- din varii motive).

În fine, știți cum, uneori, ceea ce căutăm este, deja acolo, doar că, orbiți de eul nostru care este, de fapt, suma influențelor sau presiunilor externe, nu realizăm că, acel ceva, a fost cu noi, mereu.

Viziunea mea denaturată m-a împiedicat să văd că aparțineam cuiva în momentele în care puteam să jur că sunt lipsit de orice fel de apartenență.

Pentru cineva, chiar contam. Am luat totul de-a gata. Am fost ignorant. Căutam iubire fără să realizez că viața mi-a oferit-o cu mult înainte ca eu să am inițiativa de a o căuta. Mayra, târziu, îmi dau seama că tu mă completezi.

Cu tine mă simt acasă. Ești tot ce nu mi-am putut imagina că poate exista. Tu, pentru mine, reprezinți speranța. Meriți tot ce va urma!”, a postat Toto Dumitrescu, zilele trecute, pe Instagram.

Distribuie articol:

COMENTARII

Clasament Superliga

Data provided by Scoreaxis

Populare

Articole similare
Recomandari

Parteneri
Recomandari

exquis
Loading RSS Feed
blacknews
Loading RSS Feed